Военен водоустойчив куфар 6,60 литра MAX235 H155S

102.00лв.

Марка: MAX CASES
За да създадат лагер, силите за спешна помощ могат да разчитат на военния водоустойчив куфар. Той е не само твърд, но и много практичен.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военен водоустойчив куфар 6,60 литра MAX235 H155S

Напускането на базата и навлизането в негостоприемна среда не може да стане без оборудване. За устройването на лагера силите за намеса могат да разчитат на военния водоустойчив куфар. Последният е не само твърд, но и много практичен.

Военният водоустойчив куфар е подходящ за пренасяне на оборудване

Лесен за транспортиране, военният водоустойчив куфар MAX235 H155S от Max® Cases е идеалният аксесоар за лесно съхранение на оборудването, необходимо за интервенции на терен. Здравата му дръжка може да се сгъва надолу, за да се улесни пренасянето му. Освен това разполага с практични ключалки, които могат да се отварят бързо за достъп до тактическо, балистично или ИТ оборудване. Нещо повече, възможно е защитната кутия да се заключи с катинар, след като бъде затворена, за да се избегнат всякакви инциденти и да се предотвратят материални щети, незаменими по време на мисия.

Представяме ви и този черен военен куфар, за да ви помогне да транспортирате цялото си професионално оборудване.

Твърд удароустойчив и водоустойчив куфар за бойци

Този водоустойчив военен куфар е предназначен за бойци, които трябва да се придвижват бързо въпреки рисковете. Нещо повече, те могат да съхраняват чувствително оборудване в него, тъй като то ще бъде защитено от пяна, която ще намали ударите и ще обезопаси оборудването по време на транспортиране. Твърдият куфар е водоустойчив по стандарта IP67. Това означава, че той е прахоустойчив и може да бъде потопен за кратко време, без да причини и най-малката повреда.

MAX235 H155S, модел, предназначен за операции с висок риск

Военният водоустойчив куфар разполага с автоматичен клапан за балансиране на въздушното налягане. Той се използва за предотвратяване на навлизането на вода. Моделът MAX235 H155S отговаря на стандартите STANAG 4280 и DEF STAN 81-41 и следователно е предназначен за високорискови операции във враждебни места. На сушата, в морето или във въздуха, водоустойчивият калъф ще улесни транспортирането на крехко или ценно оборудване. 

Surplus-Militaire отговаря на очакванията на специалните сили

Напълно черен, този аксесоар за транспортиране на оборудване остава лесно незабелязан. Предлага се в онлайн магазина на сайта, заедно с няколко други продукта за съхранение, като раници, панерчета или джобове за разтоварване, за да сте добре оборудвани, независимо от мисията или обстоятелствата.

Свойства:

  • Водоустойчив по стандарт IP67, прахоустойчив и водоустойчив на дълбочина до 1 метър за 30 минути

  • .Автоматичен клапан за балансиране на въздушното налягане

  • Двойно пробиване с диаметър 7 мм за поставяне на катинар (не е в комплекта)

  • Доставя се с твърда пяна с дебелина 3 см, както и с две предварително изрязани пяни с дебелина 5 см в дъното и пяна тип „пчелна пита“ в капака

  • Вътрешните размери са 23,5/18/15,6 см

  • Външният размер е 25,8 / 24,3 / 16,7 см

  • Дълбочината на капака е 2,5 см

  • Дълбочината на дъното е 13,1 см

  • 6.6 litres

  • 980 g (without foams)

  • Certifications: STANAG 4280 / DEF STAN 81-41 ATA300 категория 1

  • Гаранция: 5 години

Военен водоустойчив куфар 6,60 литра MAX235 H155S
Военен водоустойчив куфар 6,60 литра MAX235 H155S

102.00лв.

102.00лв.