Thermo Performer Тактическа тениска с дълъг ръкав -10°C > -20°C

65.00лв.

Марка : A10 оборудване
Допълнете облеклото си с тактическата тениска с дълъг ръкав. Тя разполага с технологията Thermo Performer за комфорт и топлинна защита по време на екстремни операции.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Thermo Performer Тактическа тениска с дълъг ръкав -10°C > -20°C
Thermo Performer Тактическа тениска с дълъг ръкав -10°C data-lazy-src=

Допълнете облеклото си с тактическата тениска с дълъг ръкав. Тази е снабдена с технологията Thermo Performer за запазване на комфорта и топлинната защита на военнослужещите по време на екстремни операции.

Запазете се от топлината с тениската с дълъг ръкав Tactical

За да предприемете действия, независимо от ситуацията или метеорологичните условия, трябва да сте добре подготвени. Освен със софтшел, якета и флийс, можете да се оборудвате и с тактическа тениска с дълъг ръкав. Последната е базирана на технологии от гамата Thermo Performer, които предлагат оптимално регулиране на телесната температура, като същевременно отвеждат потта. Това е предимство по време на екстремни мисии.

Торниска за защита от студ до -20 градуса

Независимо дали става въпрос за войници на терен, сили за специална намеса или служители по защита, тактическата тениска с дълъг ръкав ще ви осигури комфорт дори в негостоприемна среда. Тази тениска също така осигурява водоустойчив слой срещу екстремни студове и може да издържи на температури до -20 градуса по Целзий. Полезна за разгръщане в планината, в гората, през зимата и в северните страни, дрехата обгръща много добре извивките на горната част на тялото за безотказна адаптивност.

A10 Equipment предлага облекло от серията Thermo Performer

Рамо до рамо с военните и служителите за бързо реагиране, A10 Equipment предлага качествени, издръжливи и високопроизводителни облекла. С тактическа тениска с дълъг ръкав професионалистите ще могат да се запазят топли по време на мисии в неблагоприятно, влажно и дъждовно време, но също и за спасителни операции през най-студените сезони. Ергономично проектирана, ризата е тествана и гарантира уважение към кожата на потребителя.

Военно облекло за действие, независимо от метеорологичните условия

Наличието на подходящо облекло, което насърчава бързото движение или стационарните позиции, е предимство. Предлаганите в онлайн магазина Surplus-Militaire военни облекла се опитват да отговорят по най-добрия начин на нуждите на полевите агенти, независимо от метеорологичните условия. Решетъчни или тактически панталони, рейнджърски и планински ботуши и чорапи за екстремни студове са част от витрината на сайта.

logo oeko tex logo air flow logo heat protect

 

Свойства:

  • Терморегулация

  • Интензивна дишаемост с отлично отвеждане на потта

  • 64% найлон 21% полиестер 15% еластан

  • Осигурява ефект на втора кожа

  • OEKO-TEX Standard 100

  • Изпира се при 30°C

Thermo Performer Тактическа тениска с дълъг ръкав -10°C > -20°C
Thermo Performer Тактическа тениска с дълъг ръкав -10°C > -20°C

65.00лв.

65.00лв.