40 мм велкро жилетка с кукички и примки

19.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Предлагаме ви 40-милиметровия самозалепващ се подколан, професионално оборудване за оптимизиране на ефективността и комфорта на колана за интервенция.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

40-милиметров самозатягащ се колан с велкро, професионално оборудване за оптимизиране на ефективността на колана и талията

Ролята на колана с велкро

Това е T.O.E дизайн, който е предназначен за професионалисти, като например служители на правоприлагащите органи, частни охранителни фирми и интервенционни звена. Както подсказва името му, този подколан е аксесоар, който допълва колана за намеса с дизайн T.O.E.®. Всъщност, наред с други неща, той оптимизира комфорта и стабилизацията при носене на колана за намеса с цялото това оборудване.

Негови характеристики

Подколанът с велкро е изработен от 100% найлон, което свидетелства за неговата гъвкавост, здравина и лекота. Нещо повече, всички негови външни повърхности са изработени от ленти с куки и примки, което позволява закрепването му под колана T.O.E ® Comfort Belt. Катарамата му е изработена от пластмаса, здрав и лек материал, и се затваря с помощта на кукички и примки. Предлага се в няколко размера от S до 2XL.


Свойства:

  • 100% найлон

  • Ширина: 40 мм

  • Мъжка лента с кука и примка, външна страна по цялата дължина

  • Пластмасова катарама

  • Закрепване с кука и примка

40 мм велкро жилетка с кукички и примки
40 мм велкро жилетка с кукички и примки

19.00лв.

19.00лв.