Колан за интервенция Comfort 40 мм 2V61 черен

21.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Предлагаме ви черния предпазен колан Comfort Intervention Underbelt – аксесоар от VEGA-HOLSTER, който действа като стабилизатор на колана за оборудване.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Intervention Comfort Belt Sub 40 mm 2V61 black, аксесоар за стабилизиране на колан за оборудване

Поддържащият аксесоар от VEGA-HOLSTER

Comfort Belt Sub е поддържащ аксесоар за колани от марката VEGA-HOLSTER. То оптимизира комфорта и стабилизирането на последните. За тази цел е изработен от 100% найлон, който осигурява здравина, еластичност и комфорт. Освен това има система за закопчаване с кука и примка по цялата си дължина. И накрая, ширината му е 40 мм и се предлага в няколко размера, вариращи от S до XL.

Комфортният колан, предназначен за правоприлагащите органи

Той трябва да се носи под колани, които могат да носят оборудване като огнестрелно оръжие, телескопични палки, радиостанции и много други. Това оборудване е предназначено за служители на правоприлагащите органи, като например военни, охранители и интервенционни звена. Освен това позволява по-добро движение и предотвратява болките в гърба и кръста. В заключение, това поддържащо оборудване помага на потребителя да даде най-доброто от себе си по време на изпълнение на служебните си задължения.


Свойства:

  • 100% найлон

  • Ширина: 40 мм

  • Женска лента с кука и примка на външната страна по цялата дължина

  • Затваряне с кука и примка

Колан за интервенция Comfort 40 мм 2V61 черен
Колан за интервенция Comfort 40 мм 2V61 черен

21.00лв.

21.00лв.