Тактическа раница TT Tac Pack 22L

235.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Тактическата раница TT Tac Pack 20L е един от предлаганите артикули.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактическа раница TT Tac Pack 22L
Тактическа раница TT Tac Pack 22L
Тактическа раница TT Tac Pack 22L
Тактическа раница TT Tac Pack 22L
Тактическа раница TT Tac Pack 22L

Марката Tasmanian Tiger от дълго време доставя аксесоари с отлично качество на изработка на въоръжените сили и правоприлагащите органи. Сред артикулите, които предлага на бойците, е тактическата раница 20L (TT Tac Pack).

Предимства на тактическата раница 20L

Тактическата раница 20L е тънка и е снабдена с подсилена дръжка. Нещо повече, избирайки тази бойна екипировка, можете да сте сигурни, че тя ще издържи дълго време. Причината за нейната дълготрайност е, че е изработена от 700-ден найлон Cordura – здрав материал. Освен това имайте предвид, че при изработката на този артикул е взет предвид вашият комфорт, поради което той включва подплатен панел на гърба с цел да ви предложи облекчение.

Представяме ви и тази 35 L военна раница, тя ще може да ви придружава по време на всичките ви мисии.

Складирайте вещите си в еластичните джобове на бойната екипировка

Трябва да отбележим, че тактическата раница 20L има предно отделение. То се затваря с цип и включва еластична вложка. Освен това ще имате възможност да съхранявате дребни предмети от екипировката, които са важни по време на интервенциите ви на терен, в страничните джобове, които са изработени от еластичен материал.

Познайте различните специфични характеристики на тази тактическа раница

Този продукт има подсилен и регулируем колан за кръста, който осигурява добра опора на изделието по време на дълги преходи. Нещо повече, благодарение на подвижните странични стабилизатори Тактическата раница 20L ще следва движенията Ви, осигурявайки Ви по-голяма лекота и свобода, когато сте навън. Освен това тя разполага с компресираща лента отстрани. Така че можете да намалите обема на този военен аксесоар, за да отговаря на вашите нужди. Освен това трябва да знаете, че в предната част на изделието ще откриете два ремъка Molle с една примка, които са лазерно изрязани.

Този военен аксесоар е подходящ за гражданска употреба

Забележете, че тъй като този продукт има малко военни характеристики, при желание ще можете да го използвате и когато не сте на служба. Именно този аспект го отличава от останалите артикули, обичайно предлагани от компанията Tasmanian Tiger.

Свойства:

  • Подплатена за оптимален комфорт

  • .

    Колан на нивото на гръдния кош

  • Поддържател за ключове

  • Странични компресионни ремъци

  • Работи на нивото на бедрата

  • 2 ленти Molle

  • 22 L

  • 930 g

  • p>50 / 25 / 15 см

  • Технология CORDURA®

Тактическа раница TT Tac Pack 22L
Тактическа раница TT Tac Pack 22L

235.00лв.

235.00лв.