60L военна раница

98.00лв.

Марка : ARES
Военната раница Ares 60L е предназначена за преходи и походи. Не чакайте повече, за да изберете качеството.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

60L военна раница
60L военна раница
60L военна раница

Военната раница 60L на Ares е проектирана за преходи и походи. Ако мисиите ви продължават от 2 до 3 дни и се провеждат в трудни условия, със сигурност ще намерите този артикул с професионално качество за практичен поради неговия капацитет и различни места за съхранение.

Военната раница 60L включва множество джобове

Военната раница 60L има голямо отделение, което може да се отваря напълно. Освен това ще имате достъп до многобройни вътрешни джобове, изработени от мрежа с ципове, където ще можете умело да съхранявате оборудването си. Имайте предвид, че на ваше разположение са и компактни странични джобове с клинове.

Тази 40 L военна раница също може да представлява интерес за вас.

Тактическата екипировка има голям капацитет за съхранение

Забележете, че в предната част на този тактически аксесоар има голям джоб с вътрешно пространство за съхранение. Има и малък джоб, в който можете да съхранявате по-малки материали, които изискват бърз и лесен достъп. Нещо повече, ако по време на работа на терен притежавате чувствителни или чупливи предмети, като очила и смартфон, ще имате възможност да ги съхранявате в горния джоб, който е подплатен.

Някои предимства на тази военна раница

Военната раница Военна раница 60L е удобна и Ви предлага по-добро отвеждане на влагата благодарение на вентилирания гръб. Нещо повече, към продукта е добавено отводнително око, за да не се събира вода вътре. Предлагат се и халки. Към тях можете да прикрепите карабинери. Освен това трябва да знаете, че изделието включва два държача за брадви за лед.

Приспособете бойната екипировка и регулирайте обема ѝ според нуждите си

Трябва да знаете, че ще можете да персонализирате бойния си аксесоар чрез държач за идентификационна лепенка. Освен това, в случай че искате изделието да бъде дискретно, е възможно да намалите обема му. За да направите това, ще трябва да използвате компресионните ленти отстрани.

Накрая, когато закупите този продукт от марката Ares, ще имате едногодишна гаранция срещу всякакви производствени дефекти!

60L военна раница
60L военна раница

98.00лв.

98.00лв.