Врата на радиото на жандармерията

33.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Предлагаме ви носителя за радиостанция на жандармерията – лек и гъвкав аксесоар, който улеснява носенето и достъпа до радиостанцията и осигурява комуникация.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Радионосец на жандармерията, аксесоар за по-лесно носене и достъп до радио

Радионосец на жандармерията, лек и гъвкав

Това е екипировка, предназначена да улесни носенето на радиостанция за жандармеристи, полицаи и служители на реда като цяло.Този калъф улеснява достъпа до радиостанцията и нейното използване. Нещо повече, той е изключително лек благодарение на материала си, който е изработен от 1000-денонощна материя Cordura®. Това е изключително лека, гъвкава материя, която може да абсорбира удари и да се свива при движение на потребителя. Нещо повече, той е водоустойчив, идеален за дъжд и лошо време. Съвместим е с радиостанции с размери до 5,5 x 5 x 18 cm и за радиостанции Midland G7 Pro, G10, G11V и други подобни.

Практично за използване оборудване

Радиоприставката Радиоприставката Gendarmerie е много практична за използване, което оптимизира ефективността на комуникацията. На първо място, той има система за фиксиране против сваляне за 50 мм колани и примка M.O.L.L.E за военни униформи. На второ място, радиостанцията се затваря с пресоващ шип, изработен от неплъзгаща се гума. И накрая, то се държи на място от две регулируеми ластични ленти с кукички, които издържат на всички видове движения.

cordura toe-deperlant toe-catch-secure

Caractéristiques :

  • Така Cordura®

  • За радиостанции Midland G7 Pro, G10, G11V и подобни

  • 5,5 x 5 x 18 см

  • Закрепване чрез система против издърпване колан/колан (50 мм) и М примка. O.L.L.E. 

Врата на радиото на жандармерията
Врата на радиото на жандармерията

33.00лв.

33.00лв.