Кобур за списания Vega 8MH00

43.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Кобурът за пълнители на Vega Holster изпълнява тази задача перфектно, защото е качествен продукт, специално разработен за автоматични пистолети.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Кобур за списания Vega 8MH00

Съхраняването на пълнителите в подходящ кобур е важно, за да се избегне повреждането или загубата им по време на мисия. Носителят за списания Vega Holster изпълнява тази задача перфектно, тъй като е качествен продукт, специално разработен за автоматични пистолети. Всъщност това военно оборудване е произведено в Италия и неговата ефективност е тествана и одобрена от много войски в Европа.

Кобур за списания Vega Holster, здрав аксесоар за войници

Кобурът за списания Vega Holster е военен аксесоар, който ще бъде много полезен за улесняване на работата на бойците по време на мисии. Този прост кобур е изработен от професионален термоформован инжектиран полимер, което го прави здрав и ще му позволи да следва войниците по различни видове терени в екстремни условия. Той е дълготраен, така че на потребителите няма да им се налага да се притесняват, че екипировката им ще се повреди при транспортиране или по време на дейност. Този има закопчалка.

Ако търсите цвят, различен от черния, ето този 9 мм твърд държач за пълнители в цвят койот/тан.

Практичният калъф за носене на презарежданията на автоматичния ти пистолет

Както и да е издръжлив, държач за списание Vega Holster е и практичен. Той включва подвижен, регулируем по височина капак за устройства с голям капацитет. Вътрешна метална пружинна щипка задържа пълнителите на място, когато се използва без клапата. Тя може да се отстрани, за да се прикрепи към бедрена пластина или система M.OL.L.E., оборудвана със звездната система на марката. Приспособлението за закрепване към колан/колан (60 мм), с което разполага, дава възможност за носене в хоризонтално или вертикално положение 8K84 и улеснява интегрирането му в бойното облекло.

Качествена военна екипировка, тествана от европейски части

Поддържателят за пълнители Vega Holster е продукт на италианския дистрибутор, специалист в производството на екипировка за въоръжените сили, между другото. Да избереш това военно оборудване означава да избереш качество. Марката е доказала своята стойност, като е подложила продуктите си на изпитанията на множество специални части в Европа, които са одобрили тяхната ефективност. Следователно бойците ще разполагат с изделие, което ще ги удовлетвори и ще им помогне да изпълнят поверената им мисия.

Свойства:

  • Огромна съвместимост, идеална за всички пълнители за автоматични пистолети

  • Твърда и издръжлива

  • Приспособление MOLLE и примка за 60 мм колани 8K84

  • Цвят черен

  • Интегрирана пружина, която гарантира правилното захващане на пълнителя

Кобур за списания Vega 8MH00
Кобур за списания Vega 8MH00

43.00лв.

43.00лв.