Единичен твърд калъф за зарядно устройство 8MH01 tan

47.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Представяме ви 8MH01 Tan Rigid Single Load Carrier – революционен, евтин товарен багажник, който е твърд и лесен за използване.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Единичен твърд калъф за зарядно устройство 8MH01 tan

Единичен твърд носител за зарядно устройство 8MH01 tan, революционен носител за зарядно устройство с предимства

Характеристики на единичния твърд носител за зарядно устройство

Това е уникален носител за зарядно устройство, тъй като се върти на 360° и е изработен от професионален термоформован инжектиран полимер. Това го прави много практичен и много твърд. В резултат на това той може да издържа на удари, сътресения и климатични условия. Но тя е предназначена само за всички видове пълнители за автоматични пистолети. Въпреки това може да побере само един пълнител в даден момент с гарантирано закрепване.

Препоръчителен продукт за стрелци

Всички видове стрелци, независимо дали са военни, интервенционни части и спортни стрелци, могат да използват Прост твърд държач за пълнители. Нещо повече, той е снабден с 50-милиметрова приставка и възможност да го разглобите, за да го монтирате на бедрена пластина или система M.OL.L.E. И накрая, той е снабден със звездната система VEGA HOLSTER® и е силно препоръчан и одобрен от големите специални части в ЕВРОПА.

Особености:

  • Система M.OL.L.E
  • Доставя се с приспособление за закрепване на колан/ремъци (50 мм) 8K50

  • Възможност за разглобяване на държача за пълнители така че той да бъде монтиран на бедрената плоча или на системата M.OL.L.E

  • Марка VEGA HOLSTER®

Единичен твърд калъф за зарядно устройство 8MH01 tan
Единичен твърд калъф за зарядно устройство 8MH01 tan

47.00лв.

47.00лв.