Pa Rigid единичен държач за зарядно устройство 8MH01 черен

47.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Ние ви предлагаме Pa Rigid Load Carrier – товароносител, оборудван с най-новите технологии, за да гарантира удовлетвореността на клиентите по време на техните мисии и дейности.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Pa Rigid единичен държач за зарядно устройство 8MH01 черен

Самостоятелен твърд калъф за списания Pa 8MH01 черен, калъф за списания, оборудван с най-новите технологии за удовлетворяване на клиентите

Професионален калъф за списания за тежки условия&nbspи

Това е носител на пълнители, който може да носи пълнител от всякакви автоматични пистолети. Войниците, армиите и спортните стрелци могат да го използват по време на своите мисии и дейности. Той е оборудван с професионален термоформован инжектиран полимер, което го прави много здрав и устойчив. В резултат на това той може да издържи дори на екстремни условия и всякакъв вид удари.

Особена характеристика на носача за пълнители Pa Rigid

На първо място, специалната характеристика на носача за пълнители Pa Rigid е, че той закрепва здраво пълнителя, без да използва ластик. Той има система за закрепване, която използва болтове от лявата му страна. Второ, примката му за колан се върти на 360°, което го прави много практичен за използване. И накрая, той е съвместим с всички скоби на звездната система VEGA-HOLSTER® и се доставя с всички скоби на звездната система VEGA-HOLSTER®. Тези специални характеристики са създадени, за да задоволят клиентите за техните дейности. 

Особености:

  • СM.OL.L.E
  • система.
  • Доставя се с приспособление за закрепване на колан/пояс 8K50 (50 мм)

  • p>Възможност за разглобяване на държача на пълнителя така че да може да се монтира върху бедрена плоча или М.OL.L.E

  • Марка VEGA HOLSTER®

Pa Rigid единичен държач за зарядно устройство 8MH01 черен
Pa Rigid единичен държач за зарядно устройство 8MH01 черен

47.00лв.

47.00лв.