Държач за пълнители M4 Double Bungy 8BL AR15

87.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Носителят на пълнители за М4 бързо ще се превърне в незаменим за бойците. Изработен с оглед на нуждите на войниците.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Държач за пълнители M4 Double Bungy 8BL AR15

Двойният носител на зарядно устройство M4 бързо ще се превърне в незаменим за бойците. Направен с оглед на нуждите на войниците по време на интервенция, този военен аксесоар е здрав и ще бъде полезен по време на различните дейности на войниците по време на мисия. Това военно оборудване е също така ергономично и се адаптира лесно към различни модели монтажи, което значително улеснява задачата на ползвателите му в театрите на операциите.

Двойният патронник за M4, продукт на Vega Holster

Това военно оборудване е произведено от Vega Holster. Тази италианска марка, специализирана в производството на военни аксесоари, има доказан опит с продукти, които са тествани и одобрени от многобройни части в Европа. В резултат на това държачът за двоен пълнител за М4 е надежден аксесоар, на който подразделенията могат да разчитат при пренасяне на презарежданията на оръжието си. Той е създаден, за да придружава войниците на терен и да им служи оптимално по време на различните им мисии в театрите на операциите. Затова той ще бъде предпочитан съюзник на войниците по време на операции.

В допълнение към държача за пълнители на М4, помислете дали да не се снабдите с двоен държач за пълнители на пистолети, той ще допълни този на М4.  

Устойчива и практична военна екипировка за бойци

Изработен от професионалентермоформован инжектиран полимер, двоен държач за пълнители М4 е изключително ефективен артикул. Този материал е устойчив и ще гарантира доброто захващане на презареждащия се патрон, както и неговата защита. Следователно бойците ще могат да се оборудват с него за различните мисии, които ще им бъдат поверени, независимо от терена, който ще трябва да преодолеят, по време на операциите.

Ергономичен военен аксесоар, необходим за операциите

С държача за двоен пълнител на М4 за мисия ще разполагате не само със здрав предмет, но и с ергономичен инструмент, който ще улесни работата ви на терен. Всъщност той е снабден с приспособление за закрепване на колан/коланчета (60 мм) и примка M.O.L.L.E. за лесно интегриране в аварийното ви облекло. Нещо повече, той е съвместим с всички устройства за пушки от този модел и оръжия от типа AR15. Немаловажна специфика за войниците, която гарантира, че операцията се провежда в най-добрите условия.

Намерете и други аксесоари от марката Vega Holster с цел да ви снабди с професионално оборудване.

Особености: 1:

  • Съвместим с всички пълнители за M4 / AR 15

  • Приспособление MOLLE и примка, предвидена за 60 мм колани

  • /p>
  • Капацитет за съхранение на два пълнителя

  • Цвят черен

Държач за пълнители M4 Double Bungy 8BL AR15
Държач за пълнители M4 Double Bungy 8BL AR15

87.00лв.

87.00лв.