Bungy 8BL Dual Magazine Holder

72.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
VEGA-HOLSTER е водещ производител и дистрибутор на кобури и свързани с тях аксесоари. Той предлага широка гама от продукти, сред които е и двойният държач за пълнители за пистолети.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Bungy 8BL Dual Magazine Holder

VEGA-HOLSTER е водещ производител и дистрибутор на кобури и свързани с тях аксесоари. Той разполага с широка гама от продукти, сред които е и двойният носач за зареждане на пистолет. Трябва да знаете, че няколко специални части в Европа използват нейното оборудване и са доволни от качеството му.

Двойният носител за зареждане на пистолет е много практичен

Като боец, ежедневните ви мисии не винаги са прости. Италианската марка VEGA-HOLSTER иска да отговори на вашите изисквания и да ви помогне да бъдете по-ефективни, когато сте на терен. Ето защо тя ви предлага двойния носител за пълнители за ръчни оръжия. Този ще ви позволи да пренасяте по-лесно пълнителите на автоматичния си пистолет.

Използвайте се и от този твърд държач за пълнители М4, за да доуточните военното си оборудване.

Този кобур за пълнители е изработен от здрав материал

За изработката на носител за пълнители за двоен пистолет е избран полимер. Затова можете да сте сигурни, че това военно оборудване е здраво и ще може да служи дълго време. Що се отнася до техниката, използвана по време на проектирането, това е термоформоване. Това означава, че суровият материал е бил разтопен и след това инжектиран в матрица.

Военният аксесоар пасва на пълнителите на няколко служебни револвера

Няма значение кой автоматичен пистолет използвате по време на служба, двойният държач за пълнители за пистолет ще ви пасне. Всъщност този военен аксесоар е съвместим с различни пълнители. Причината за това е, че тактическото оборудване е снабдено със затягащ ластик, който ще имате възможност да регулирате според нуждите си.

Този кобур е съвместим с редица системи за закрепване

Забележете, че ще можете да окачите това тактическо оборудване на колана или на колана си благодарение на щипката за закрепване, която е включена в комплекта при закупуването му. Нещо повече, то може да се използва и с устройства, които имат примка MOLLE, както и с такива, които разполагат със звездна система, какъвто е случаят с бедрените пластини на тази италианска марка.

Накрая трябва да знаете, че това бойно оборудване, което може да се използва по време на тактически интервенции или в спортна среда, се предлага в три различни цвята, включително черен.

Намерете и други аксесоари от марката Vega Holster с цел да ви оборудват с професионална екипировка.

Features:

  • Съвместим с всички пълнители за автоматичен пистолет

  • Предвидено закрепване и примка MOLLE за 60 мм колани

  • /p>
  • Капацитет за съхранение на два пълнителя

  • Цвят черен

Bungy 8BL Dual Magazine Holder
Bungy 8BL Dual Magazine Holder

72.00лв.

72.00лв.