Двоен държач за пълнител 9mm 8DMH01

56.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Широката гама от продукти на Vega Holster включва двойния носител на пълнители за 9 мм, който е идеален за използване в полеви условия.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

В широката си гама от продукти Vega Holster предлага двойния пълнител за 9 мм, който е идеален за полеви условия. Този модел се определя като здрав и ергономичен. Това военно оборудване е специално разработено за автоматично презареждане на пистолети и ще бъде истинско предимство за бойците благодарение на многото си специфични характеристики.

Двойна поставка за пълнител 9 мм, аксесоар за притежатели на автоматични пистолети

Това военно оборудване, изработено за притежатели на автоматични пистолети, е предназначено за пренасяне на презарежданията за това оръжие при най-добри условия. То има подвижен, регулируем по височина капак за устройства с голям капацитет. Когато не се използва, могат да се използват предоставените капаци със закопчалки. Носителят за двоен пълнител за 9 мм осигурява оптимална защита на аксесоара, който носи. Той включва и вътрешен клипс (метална пружина) за сигурно задържане на пълнителите, когато се използва без капак. Така че бойците няма да се притесняват, че ще ги загубят по време на дейности.

Ако не ви харесва цветът с тен, ето този Vega Holster double magazine holder, който се предлага в черен цвят.

Военна екипировка, подходяща за войници

Поддържателят за списание двоен държач за списание 9 мм може бързо да се превърне в незаменим помощник по време на мисия на терен. Тази част е проектирана така, че да издържа на всички видове ситуации по време на интервенции. Тя е изработена от професионален термоформован полимер за инжектиране, който държи пълнителите на място по най-добрия възможен начин, улеснявайки потребителите при изпълнението на техните задачи. Предлага се с 60-милиметрово приспособление за закрепване на колан/коланчета. Това го прави лесен за интегриране в бойното снаряжение за хоризонтално или вертикално носене.

Продукт на Vega Holster, специалист в областта на аксесоарите за армията

Vega Holster е италианска марка, известна в разпространението на надеждни и качествени аксесоари.   Бойците ще могат да разчитат на този здрав кобур като на съюзник по време на много тежки мисии. Те ще се възползват от опита на марката, както и от адаптиран инструмент. Двойният държач за 9 мм пълнител позволява устройството да бъде свалено и монтирано на бедрена плоча или съвместима система M.OL.L.E. Възможно е също така да адаптирате употребата му според нуждите си, като замените кобура с друг, който ще се използва за носене на фенерче или палка, например.

Свойства:

  • Огромна съвместимост, идеален за всички пълнители за автоматични пистолети

  • Твърда и издръжлива

  • MOLLE закрепване и примка за 60 мм колани 8K84

  • /p>
  • Цвят Coyote / Tan

  • Интегрирана пружина, която гарантира правилното захващане на пълнителя

  • Капацитет за два пълнителя
Двоен държач за пълнител 9mm 8DMH01
Двоен държач за пълнител 9mm 8DMH01

56.00лв.

56.00лв.