Двоен калъф за пълнител 8BL маслинено зелен за M4/AR15

87.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Маслиненозеленият държач за двойно зарядно устройство Bungy 8BL за M4/AR15 е изключително ефективен аксесоар, който улеснява носенето на зарядно устройство благодарение на изключително благоприятните си характеристики.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Двоен калъф за пълнител 8BL маслинено зелен за M4/AR15

Двойна поставка за зарядно устройство Bungy 8BL маслиненозелена за M4/AR15, аксесоар, който улеснява носенето на пълнители благодарение на изключително благоприятните си характеристики

Висш клас оборудване благодарение на своята товароносимост

Тази поставка за зарядно устройство е проектирана да се използва в най-тежките мисии благодарение на своята товароносимост и устойчивост. Всъщност той може да побере два пълнителя M4/AR15 едновременно благодарение на двете си отделения. Нещо повече, той е в състояние да пренася вашите пълнители дори в случай на удари, падания и лоши метеорологични условия благодарение на термоформования си инжектиран полимерен материал.

Практичен и ергономичен носител на пълнители

Най-големите му предимства се крият и в ергономичността и безопасността. Всъщност вашите зарядни устройства ще бъдат защитени от непреднамерено прибиране, тъй като се състои от стягащ ластик. Това гарантира, че вашите пълнители са надеждно закрепени. Второ, отличната му ергономичност позволява бързо и лесно да извадите зарядното си устройство, което е много ефективно в критични ситуации. И накрая, той има приспособление за закрепване към колана и е съвместим и с M.O.L.L.E.


Регулируем ремък Vega

Функции:

  • Професионален термоформован държач за двоен пълнител от инжекционно формован полимер

  • Съвместим с всеки пълнител за M4 / AR15 благодарение на стягащия ластик

  • Закрепване за колан/колан (60 мм) и М примка. O.L.L.E.

Двоен калъф за пълнител 8BL маслинено зелен за M4/AR15
Двоен калъф за пълнител 8BL маслинено зелен за M4/AR15

87.00лв.

87.00лв.