TT Wrist Office Военна карта случай

37.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Военният калъф за карти за китката Tasmanian Tiger е важна част от оборудването за максимален комфорт по време на операции.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

TT Wrist Office Военна карта случай
TT Wrist Office Военна карта случай

Наличието на подходящи аксесоари е в основата на успешните мисии, когато сте изтребител ! Военният калъф за карта на китката от Tasmanian Tiger е част от основното оборудване за максимален комфорт по време на операции. Този джоб позволява на войниците да съхраняват необходимите им документи и да ги имат под ръка, докато извършват свободно различните си дейности.

ТТ Wrist Office : практичен военен калъф за карти на китката

Да благодарение на двете си еластични ленти този калъф се фиксира към предмишницата. То има прозрачни прозорци, които позволяват бърза справка с документите, съхранявани вътре, в зависимост от необходимостта и дейността. Така на войниците вече няма да се налага да разгъват план или да вадят бележки от джобовете си по време на мисия, когато ръцете им са заети или трябва да погледнат документа с един поглед. Военната гривна държач за карти може да се използва за съхранение на снимки, съобщения и топографски карти, наред с други неща.

Може да ви е необходим и държач за военни карти с голям формат за обучението ви в полеви условия.

Сгъваем джоб, подходящ за всички бойци

Това оборудване е не само практично, но и много издръжливо. Материята, избрана за изработката му, е найлон Cordura® 700 D – материал, известен със своята здравина. Производителите са взели предвид и особеностите на бойците и в резултат на това този кобур се адаптира към всички морфологии. TT Wrist Office разполага с ремъци, които ви позволяват да регулирате ширината, за да отговаря на вашия размер. В резултат на това е малко вероятно този военен калъф за карта на китката да пречи на движенията на потребителя в театъра на операциите.

Tasmanian Tiger, специалист в оборудването за армията

Военният калъф за карти за китката е продукт, промотиран от марката Tasmanian Tiger. По този начин този специалист в областта на армейското оборудване предлага калъф, който може лесно да бъде прикрепен по време на операции, а също така разполага с велкро закопчалка, за да гарантира, че документите се носят с по-голяма сигурност. TT Wrist Office е част от широка гама надеждни продукти, специално обмислени и създадени, за да отговорят на нуждите на войниците и да улеснят задачата на бойците в полеви условия.

 

Функции:

  • Регулиране на ширината

  • Снимки, бележки и т.н.

  • p>110 g

  • 17 / 10 / 2 cm

  • Технология Cordura®

TT Wrist Office Военна карта случай
TT Wrist Office Военна карта случай

37.00лв.

37.00лв.