Военен полар Fighter tan

141.00лв.

Марка : A10 оборудване
Известен със своята лекота, зеленият военен полар от A10 Equipment е подходящ за ежедневно носене, както и за излизане на мисии.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военен полар Fighter tan
Военен полар Fighter tan
Военен полар Fighter tan

Известен със своята лекота, зеленият военен полар от A10 Equipment е подходящ както за ежедневно носене, така и за мисии. Той е идеалният избор за защита на ползвателите при екстремни метеорологични условия. Всъщност, тя е скроена така, че да устоява на студ и вятър.

Зеленият военен полар е практична и удобна дреха

Зеленият военен полар от серията Defender е подчертано от A10 Equipment. Благодарение на дизайна си той е подходящ за театри на операции, като същевременно осигурява необходимия комфорт на бойците, за да изпълняват задачите си, без да бъдат затруднени от това топло яке. Материалът, използван при изработката му, го прави дишащо, което е плюс за комфорта на това яке.

Това е и практична част от бойното облекло, тъй като разполага с различни джобове и по този начин предлага известно количество място за съхранение на войниците. Те се затварят с цип и в тях лесно може да се прибере на сигурно място оборудване като телефони и слушалки, наред с други. Благодарение на пълния цип, зеленият военен полар може бързо да се облича и сваля според нуждите и метеорологичните условия.

Представяме ви и това военно камуфлажно яке.

Ергономичността и студоустойчивостта са на дневен ред с това военно яке

С това яке като съюзник бойците няма да се притесняват за капризите на майката природа. То е специално проектирано да осигурява много топлина, като осигурява на потребителите оптимална защита срещу студа. Благодарение на еластичната долна част на якето, течението също няма да бъде проблем. За тази цел якето има и изправена яка. То е със стандартна кройка и може да се носи самостоятелно или като междинен слой. И в двата случая има свобода на движенията, така че няма да е пречка за войника на мисия в лошо време.

Ние разполагаме с широка гама от военно облекло, за да Ви помогнем да създадете професионалното си облекло.

дишащ polaire

Свойства:

  • Военна полиестерна вълна

  • Цвят зелен

  • Многобройни джобове, 2 на гърдите с изход за телефон слушалки, 1 джоб на левия ръкав

  • 2 / 11,5 см държач за име и 5 х 5 см държач за велкро клас

  • Пране на 30°

  • Налични размери от XS до 4XL

Военен полар Fighter tan
Военен полар Fighter tan

141.00лв.

141.00лв.