Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален

35.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Не се колебайте да се сдобиете с мекия джоб Tasmanian Tiger, който се предлага в няколко цвята, включително Coyote Brown.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален
Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален
Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален

Ако работите в правоохранителните органи или въоръжените сили, определено се нуждаете от аксесоар, в който да съхранявате екипировката си, докато сте на служба. Не се колебайте да се сдобиете с джоба Tasmanian Tiger Soft Pocket, който се предлага в няколко цвята, включително Coyote Brown.

Складирайте малки предмети в джоба Tasmanian Tiger Soft Pocket

Джобът Tasmanian Tiger Soft Pocket е с цип и е с разумни размери. В него ще можете да съхранявате малки аксесоари, като например смартфон, GPS или радио. Предметите ви ще се държат на място с помощта на пластмасови и еластични примки. Освен това в продукта ще намерите D-образен пръстен. На нея можете например да закачите карабинер или снопчето си ключове.

Можете да закупите и тази тактическа жилетка с мек джоб, за да подобрите допълнително раницата си.

Съдържанието на тактическия джоб е лесно достъпно

Избирането на Soft Pocket Tasmanian Tiger означава да си гарантирате, че предметите, които са Ви необходими, когато сте на терен, ще бъдат лесно достъпни. Причината за това е, че благодарение на системата MOLLE ще можете да я поставите в или извън раницата си като разширение. Нещо повече, ако желаете, ще можете да го прикрепите и към жилетката си.

Открийте други аспекти на този военен калъф

Заслужава да се отбележи, че калъфът Tasmanian Tiger е проектиран от Cordura 700 DEN, който е здрав материал. Благодарение на това ще можете да я използвате дълго време. Освен това има ремъци със закопчалки за закопчаване. Освен това има лента с примки MOLLE отпред. Ще имате възможност да добавите аксесоари, които са съвместими.

Приспособете военното оборудване, за да го намерите по-бързо

В заключение, обърнете внимание, че има ленти с велкро, които са ви предоставени. Като прикрепите нашивки или личната си значка, можете да персонализирате своя калъф за тасманийски тигър. По този начин ще можете да го разпознавате лесно, когато сте на терен, и няма да рискувате да вземете по погрешка екипировката на някой от колегите си.

Свойства:

  • Large Molle Zipped Pocket

  • Buckles and Velcro on the front of the pocket

  • Меки каишки

  • 100 г/span>

  • 10 / 15 / 4 см

  • Технология CORDURA®

 

Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален
Тасманийски тигър TT Tac Pouch 4 хоризонтален

35.00лв.

35.00лв.