Калъф за радио TT L

37.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Марката Tasmanian Tiger е наясно с това и затова ви предлага Radio Soft Pocket.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Калъф за радио TT L
Калъф за радио TT L
Калъф за радио TT L
Калъф за радио TT L

Като изтребител със сигурност трябва да имате приемо-предавател, когато сте в движение, за да комуникирате с колегите си. Марката „Тасманийски тигър“ е наясно с този факт и затова ви предлага джоба Radio Soft Pocket.

Джобът Radio Soft Pocket е съвместим с няколко марки устройства

Вероятно ще се зарадвате да научите, че джобът Radio Soft Pocket е идеален за носене на няколко марки комуникационни устройства. Причината за това е, че чрез бърза закопчалка с велкро той се регулира по височина, както и по ширина. Освен това трябва да знаете, че за да затворите изделието отново, ще трябва да използвате щипката, която е закачена на еластична връв.

В нашия сайт се предлага втори порте радио Molle.

Прикрепете това военно оборудване към жилетката или чантата си

Трябва да отбележим, че Радио порт молле има система за закрепване, така че ще имате възможност да го поставите на жилетката или раницата си, наред с други неща, когато сте на служба. В резултат на това, използвайки този аксесоар, ще можете да сте сигурни, че комуникационното Ви оборудване е винаги под ръка.

Тактическият калъф за радиостанция издържа дълго време

Ако сте свикнали редовно да сменяте калъфа си, защото се изхабява, имайте предвид, че случаят няма да е такъв с този артикул, предлаган на въоръжените сили и правоприлагащите органи. Знайте, че ще можете да го използвате дълго време, преди да се скъса или да покаже признаци на надраскване, наред с други неща.

Познайте поддръжката на този аксесоар, предназначен за военните

Когато става въпрос за поддръжката на този Molle тактически продукт от марката Tasmanian Tiger, имайте предвид, че процесът не е сложен. Всъщност ще можете да го почистите с помощта на четка и да го изплакнете в чиста вода. Нещо повече, след измиването е препоръчително да го оставите да изсъхне на открито.

Накрая, помислете за закупуването на този качествен артикул с разумни размери. Имайте предвид, че се предлага в различни цветове, включително черно, маслина и койот.

Свойства:

  • Система Molle

  • Регулиране на ширината, за да пасне на радиото

  • 90 g

  • li>

    15 / 7 / 7 см

  • Технология CORDURA®

 

Калъф за радио TT L
Калъф за радио TT L

37.00лв.

37.00лв.