TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL

97.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Трябва да обмислите тактическата медицинска чанта от гамата IFAK, представена от Tasmanian Tiger.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL
TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL
TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL
TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL
TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL

Искате ли чанта за първа помощ, която да вземете със себе си, когато сте на терен? Трябва да помислите за тактическата медицинска чанта от серията IFAK, която е представена от марката Tasmanian Tiger. Обърнете внимание, че този продукт TT IFAK Pouch VL е произведен, за да отговори на изискванията на специалните сили на белгийската федерална полиция.

Бърз достъп до оборудването ви с тактическата медицинска чанта

Като боец несъмнено сте наясно, че в случай на спешност е важно да можете бързо да се сдобиете с медицинските си принадлежности. Ето защо този комплект за спешна първа помощ от Tasmanian Tiger разполага със система за бърз достъп.

Можеш да добавиш към този комплект, Израелска превръзка, за да започнеш да го пълниш, а също и Молле чанта за радио.

Закрепете този инструмент, използван при спешни случаи, към различни опори

Имайте предвид, че този артикул включва панел с 22 примки PALS в еластични ленти. Те гарантират, че различните предмети, които притежавате, ще останат на мястото си, когато сте в движение. Имайте предвид, че панелът на този артикул, който се използва от въоръжените сили и правоприлагащите органи, е подвижен. Всъщност ще имате възможност да го прикрепите към многобройни опори, като например жилетка или дори раница, тъй като тактическият медицински калъф е оборудван с традиционната система MOLLE.

Разберете повече за джобовете за съхранение на този спешен комплект

Вътрешността на продукта включва прозрачно отделение, а също така са ви предоставени два джоба за съхранение. Освен това, ако желаете, можете да използвате примките PALS, които се намират от външната страна на изделието, за да съхранявате военно оборудване, като например светеща пръчка и фенерче, наред с други.

Открийте материала, използван за изработката на този военен калъф

Така нареченият Molle pouch калъф е изработен основно от Cordura 700 DEN. В резултат на това ще можете да я използвате дълго време, без да се износва твърде бързо. Този материал е устойчив на протриване, надраскване и разкъсване. Нещо повече, имайте предвид, че тази материя е еталон в бойните среди.

Накрая, бъдете сигурни, че когато си купите Медицински джоб Tactical, ще разполагате с достатъчно място за основните си медицински инструменти.

Особености: 1:

  • Възможност за издърпване на джоба настрани

  • Мекият джоб

    /p>
  • Кука и примка, разположени на гърба на джоба

  • 290 г

  • 20 / 14 / 5 см

  • Технология CORDURA®

TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL
TT IFAK Тактическа медицинска чанта VL

97.00лв.

97.00лв.