Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4

684.00лв.

Марка : SIAMIDIS
Изборът на Siamidis Level 4 Ball Guard Plate означава избор на качество с продукт от 100% одобрен от НАТО европейски производител.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4
Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4
Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4

INFO: За закупуването на този продукт е необходим документ за самоличност на посочения по-долу адрес :

contact@voenna-bg.com

Изборът на Siamidis Level 4 Bulletproof Plate означава избор на качество с продукт от 100% одобрен от НАТО европейски производител. Sigma TAS4 е изработена от качествени материали и по този начин осигурява оптимална балистична защита срещу различни видове удари. Това високоефективно оборудване е преминало успешно&nbspмногобройните тестове от всякакъв вид, на които е било подложено, и ще бъде предимство за бойците, когато са на терен.

Кулоустойчива пластина от 4-то ниво, изработена от качествени материали

Тази балистична защита е разработена от марката Siamidis. В състава на тази “ Stand Alone “ откриваме автентични материали на Dupont de Nemours, известни с високите си характеристики. Бойците могат да бъдат сигурни, че имат под ръка балистична защита, която ще ги придружава на всички видове терени, като същевременно предлага висока степен на безопасност. Обърнете внимание, че технологията Tensylon също е част от композита на тази бронежилетка от ниво 4.  Припомняме, че тази е специализирана в архитектурната броня ; определено предимство в сравнение с други материали от този вид.

Сигма ТАС4 : тествана ефективност !

Космическите и архитектурните приложения за екраниране бяха сцена на тестовете, проведени с това оборудване, и то ги премина с отличен успех. То е съвместимо с NIJ 0101.06 и е одобрено от НАТО. Този „Stand Alone“ дава на потребителите достъп до многофункционален аксесоар за въздействие. Дизайнът му го прави лесен за използване, тъй като има извита форма, която го прави удобен за държане. Противокуршумната плоча от 4-то ниво не пречи на позициите за стрелба и предлага добра свобода на движение.

Балистична защита, подходяща за различни мисии

Съответствие със стандарта NIJ 0101.06 дава на тази плоча за балистична защита ниво 4 способността да защитава бойците от боеприпаси от пистолети, бойни оръжия, но също и от щурмови автомати и др. Тя дори устоява на проникващи и разкъсващи атаки от остриета на оръжия и тъпи предмети като бухалки, палки и железни пръти. Малко е подложен на вариации при приложения с високо и ниско налягане, което го прави идеален съюзник за използване при екстремни температури.

Тензилонът е формиран от висококачествени композитни материали.

100% одобрен от европейския производител НАТО

 

Сила на защита :

STANDALONE NIJ 0101.06/IV

3 изстрела с калибър 7,62 x 63 AP M2 30.06 

 

Особености: 1:

  • Размери : 25 x 30 x 2. 9 см

  • Тегло : 3. 05 кг

  • Гаранция : 10 ГОДИНИ

  • ( Срок на доставка 7 дни )

Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4
Защитен кожух за топка ниво 4 TAS4

684.00лв.

684.00лв.