Слънчев панел и батерия

166.00лв.

Марка : POWERTRAVELLER
Енергията на мисия е възможна със слънчевия панел и батерията Solar Adventurer II. Предлага се от Powertraveller, специалист в тази област.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Слънчев панел и батерия

Наличието на енергия по време на мисия е възможно със слънчевия панел и батерия Solar Adventurer II. Предлаган от Powertraveller, специалист в тази област, това е висококачествено, леко и практично оборудване, което военнослужещите ще могат да носят на всички видове мисии. То може да се използва за захранване на всички видове електронни устройства по всяко време. Значителен съюзник за осигуряване на електроенергия в полеви условия.

Слънчевият панел и батерията Powertraveller са малки, но здрави

Той дори когато е разгънат, запазва размери, които могат да се определят като компактни, но това не отнема нищо от неговата мощ. Капацитетът ѝ е до 10 000 mAh (37Wh). Изработена е от здрави материали и има определена степен на водоустойчивост. Бойците ще могат да го използват на всички видове театри на действие. Соларният панел и батерията ще се използват за захранване на различни електронни устройства (5 V).

Автономно енергийно устройство, отговарящо на нуждите на войниците в мисиите

Соларният авантюрист II е оборудван с два соларни панела, но и с вътрешна батерия, за да отговаря на енергийните нужди на бойците в полеви условия. Малък по размер, той е идеален за транспортиране по време на множество интервенции. Капацитетът на соларния панел и батерията му позволява да осигури на войниците електричество за множество електронни устройства, като мобилни телефони, GPS, фотоапарати, свързани часовници, но също така и таблети, компютри.

Соларен авантюрист II : практично оборудване за военните

Соларният панел и батерията са лесни за използване и ще улеснят работата на бойците, като им осигурят необходимото електричество за многобройните инструменти, които ще са им необходими по време на мисия. Върху калъфа има четири индикаторни лампички за следене на общия заряд на устройството. То има USB вход и изход, които могат да се адаптират към различни аксесоари, и дори мрежов контакт, така че можете да захранвате широк спектър от оборудване. То може да се зарежда чрез слънчевите панели, както и чрез вътрешната батерия. Каишката за носене е найлонова със закопчаване с кука и примка за оптимална сигурност, когато сте в движение.

Намерете всички наши екипировка за бивакуване, за да сте оборудвани при следващото си къмпингуване.

Свойства:

  • 3500 mAh (12.95Wh)

  • Зареждане от слънцето или от електрическата мрежа

  • 12 часа зареждане при оптимални условия на слънчева светлина

  • Един вход за постоянен ток: 5V/1A

  • Един USB изход: 5V/2A

  • Водоустойчив корпус

  • Предлага се с USB/DC кабел, микро USB накрайник, карабинер и синьо найлоново калъфче за носене с водоустойчив цип

  • Сгънат калъф: 17 x 9,6 x 2,2 cm

  • Несгънат калъф: 33,3 x 9,6 x 1,1 cm

  • 265 g

  • Гаранция: 1 година

Слънчев панел и батерия
Слънчев панел и батерия

166.00лв.

166.00лв.