Военна балистична маска Spear Tan

252.00лв.

Марка : WILEY X
С военната балистична маска Spear tan от Wiley X бойците могат да разчитат на избраното оборудване, което да ги придружава по време на мисиите им.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военна балистична маска Spear Tan
Военна балистична маска Spear Tan

С военните балистични очила Spear tan от Wiley X бойците могат да разчитат на избрано оборудване, което да ги придружава по време на мисиите им. Тези защитни очила са толкова здрави, колкото и функционални, и се адаптират перфектно към всички ситуации, за да им помогнат да изпълняват различните си мисии по най-добрия възможен начин. Той може да се използва както през деня, така и през нощта.

Военна балистична маска, максимална безопасност на очите за войниците

Изборът на това оборудване означава избор на надеждна екипировка, която издържа дълго време. Нещо повече, тя отговаря на многобройни критерии и стандарти за качество, като например този за помощ срещу снаряди MIL-V-43511C. В резултат на това бойците могат да бъдат сигурни, че притежават военна балистична маска, която е сертифицирана да отговаря на изискванията на ANSI Z87.1-2003 за високоскоростни военни удари. Този избран продукт включва и дизайн, съвместим с нощното виждане (NVG), което не е без значение за операциите, които се провеждат след настъпване на тъмнината.

Очила Wiley X, проектирани с мисъл за войниците

Това е марката Wiley X, която представя тези очила, чийто дизайн е обмислен специално за войниците на терен. При изработката му са използвани висококачествени материали. Лещите са изработени от поликарбонат Selenite™ с дебелина 2,5 мм, който предпазва очите на потребителите по най-добрия възможен начин. В него са вградени и множество вентилационни отвори, които предотвратяват замъгляването. Покритието на тази военна балистична маска е твърдо покритие против надраскване и също така е обект на обработка срещу замъгляване, Anti Fog coating. 

Представяме ви втора маска за балистична защита, за да можете да направите най-добрия избор за вашата защита.

Модулна и практична част от екипировката за военнослужещи

Тази военна балистична маска може да бъде адаптирана, за да отговаря на нуждите и морфологията на потребителя. Тя има полутвърда рамка от найлон Trilloid™ tan и регулируема еластична лента за глава за по-лесно регулиране. Предоставя широко зрително поле и има опушен оттенък за максимално намаляване на отблясъците без изкривяване на цветовете. Този продукт се доставя с 2 екрана (неутрален и опушен) за лесно адаптиране към различни условия на осветление.

Сертификати, отговарящи на военните изисквания за балистично въздействие:

ANSI Z87 / EN. 166B / MIL-PRF-32432(GL)

Функции:

  • Рамката е полутвърда благодарение на найлоновата технология Trilloid™

  • Регулируема лента за глава

  • Почти нечуплива благодарение на технологията Selenite™

  • Антидраскотина

  • Антизамъгляване

  • Налични са 2 нюанса

  • Нюанс на дим, намалява отблясъците, без да изкривява цветовете

  • Безцветен нюанс, той позволява перфектно предаване на светлината, а също и на цветовете, дори когато нивата на осветеност са ниски

  • Дизайн, съвместим с нощното виждане (NVG)

Военна балистична маска Spear Tan
Военна балистична маска Spear Tan

252.00лв.

252.00лв.