Rogue Comm Балистични очила черни

201.00лв.

Марка : WILEY X
Очилата Ballistic са идеални за защита на очите ви в полеви условия или когато сте навън.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Rogue Comm Балистични очила черни

Очилата с балистични лещи са идеални за защита на очите ви на полето или при занимания в свободното време. Причината за това е, че тези аксесоари могат да се използват при различни условия на осветление.

Защитете зрението си с Ballistic Lens Glasses

Като боец със сигурност знаете, че е важно да предпазвате очите си. Марката Wiley X е наясно с това и ви предлага възможността да откриете черните балистични защитни очила Vapor. Тези очила са тествани в съответствие със стандартите ANSI, Z87.1, EN.166 и оптичните стандарти, за да ви осигурят още по-добра защита. и оптични стандарти, за да ви предложат по-голяма безопасност.

Ето този чифт балистични очила за стрелба, със сигурност ще ви заинтересува и вас.

Вижте повече за екраните на това военно оборудване

Заслужава си да отбележим, че този артикул включва 2 екрана, които са взаимозаменяеми. Благодарение на тази опция няма да се налага да се притеснявате за адаптирането към различните условия на осветление. Можете да превключвате между опушени и прозрачни стъкла. И двете ще осигурят 100% защита срещу UVA/UVB лъчите. Освен това, когато става въпрос за лещата, трябва да знаете, че тъй като е изработена от поликарбонат Selenite™, няма да рискувате да я счупите лесно. Нещо повече, със сигурност ще оцените факта, че тя е обработена срещу замъгляване и има покритие против надраскване.

Открийте сигурна защита благодарение на доброто прилягане

Що се отнася до рамката на този продукт, който е предназначен за армейските сили, тя е проектирана от матово черен найлон Trilloid™ и е полутвърда. Можете да сте сигурни, че вашите очила Ballistic Lenses няма да паднат лесно, тъй като включват неплъзгащи се храмчета, които са доста дебели. Нещо повече, те са снабдени с гъвкави подложки за нос, които се адаптират към всички форми на носа.

Открийте допълнителните елементи, доставени с продукта

Така също трябва да знаете, че това военно оборудване идва при вас в калъф от тензух. Когато изберете този аксесоар, ще разполагате и с ремък, за да го носите на врата си, и с кърпа за почистване. Нещо повече, на сайта ще намерите оранжев екран, както и вложка RX, като и двете са съвместими с очилата с балистични лещи от Wiley X.

Сертификати, отговарящи на военните изисквания за балистично въздействие:

ANSI Z87 / EN. 166F / MIL-PRF-32432(GL)

Функции:

  • Полутвърда рамка, която е изработена от найлон и е проектирана с технологията Trilloid™ 

  • Неплъзгащи се слепоочия

  • Противонадраскване

  • Anti-fog Покритие Anti Fog

  • Практически нечуплив дизайн с Selenite™ 

  • 100% Anti UV A и UV B за трите нюанса/p>

  • Доставя се в черен полутвърд калъф

  • Безцветният оттенък позволява правилното предаване на светлината и слабите цветове

  • Предаване: 89%

  • 100% защита от UVA / UVB лъчи

  • Откритие на цветовете/span>

Rogue Comm Балистични очила черни
Rogue Comm Балистични очила черни

201.00лв.

201.00лв.