Очила Wiley X Saber Advanced Ballistic

108.00лв.

Марка : WILEY X
Балистичните очила Wiley X Saber Advanced се предлагат от световен лидер в областта на очилата и предпазват очите от куршуми.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Очила Wiley X Saber Advanced Ballistic
Очила Wiley X Saber Advanced Ballistic

Очилата Wiley X Saber Advanced Ballistic се предлагат от световен лидер в областта на очилата и предпазват очите от куршуми. Като се има предвид, че те са тънки и леки, те са много удобни. Нещо повече, тъй като изделието се адаптира към формата на лицето, то предлага оптимална защита.

Очилата Wiley X Saber Advanced Ballistic Glasses се отличават

Ако сте част от въоръжените сили или правоохранителните органи, знаете, че този защитен аксесоар е от съществено значение на терен. Имайте предвид, че този продукт е с превъзходно качество, предлага широко периферно зрение.

Представяме още един чифт от гамата Advanced, ето ги Балистични очила Wiley-X.

Насладете се на оптимална поддръжка чрез тези бойни очила

Рамката на тези очила от гамата Saber Advanced е изработена от полутвърд найлон Trilloid™. Що се отнася до нейните неплъзгащи се висулки, те са с регулируема дължина и дебелина 4 мм. Частите за нос са гъвкави и следователно се адаптират към всички морфологии. Тъй като всяка от тези характеристики помага за задържането на тези лещи на място, няма да се притеснявате, че те ще паднат по време на мисиите ви.

Запомнете екраните на този боен аксесоар

Когато става въпрос за лещите на Wiley X Saber Advanced Ballistic Glasses, трябва да знаете, че те са сменяеми. Изработени от поликарбонат Selenite™, тези стъкла са изключително здрави. Нещо повече, за да се гарантира вашата безопасност срещу балистичен удар, Wiley X ги тества по стандартите MIL-PRF-31013, Z87.1-2003 и EN-166 FT. Освен това те са се възползвали от обработки против надраскване и замъгляване.

Не се колебайте да закупите тази популярна военна екипировка

Очилата Ballistic Glasses Wiley X Saber Advanced осигуряват защита срещу UV-A и B лъчи. Нещо повече, тъй като стъклата са с безцветен оттенък, продуктът е идеален, когато осветлението е доста слабо. Той предлага максимална пропускливост на цветовете и светлината. Не се колебайте да закупите този артикул, който е една от най-продаваните части от военната екипировка на американската марка! Когато го закупите, ще получите мек калъф, регулируема еластична лента за глава, която може да се фиксира на мястото на слепоочията, и кърпа за почистване. В онлайн магазина се предлагат и вложка RX и екрани в различни цветове.

Сертификати, отговарящи на военните изисквания за балистично въздействие:

ANSI Z87 / EN. 166F / MIL-PRF-32432(GL)

Функции:

  • Полутвърда рамка, която е изработена от найлон и е проектирана с Trilloid™ 

  • технология.Подплънки, които пасват на всички типове носове

  • Антидраскотини

  • Антизамъгляване

  • Практически нечуплив дизайн с Selenite™ 

  • 100% UV A и UV B анти-замъгляване за трите нюанса

  • Безцветният оттенък позволява да виждате до следващия нюанс. p>Безцветният оттенък позволява правилното предаване на светлите и слабите цветове 

Очила Wiley X Saber Advanced Ballistic
Очила Wiley X Saber Advanced Ballistic

108.00лв.

108.00лв.