Тактическа инфрачервена лампа

204.00лв.

Марка: NITECORE
Тактическата инфрачервена лампа от серията Chameleon се предлага от NiteCore. Тя е идеална за въоръжените сили и правоприлагащите органи, тъй като включва няколко функции, които са важни по време на служба.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактическа инфрачервена лампа
Тактическа инфрачервена лампа
Тактическа инфрачервена лампа
Тактическа инфрачервена лампа
Тактическа инфрачервена лампа

Тактическата инфрачервена лампа от серията Chameleon се предлага от марката NiteCore. Тя е идеална за въоръжените сили и правоприлагащите органи, като се има предвид, че включва няколко функции, които са важни по време на служба.

Информирайте се за светодиодите на тактическата инфрачервена лампа

Тактическата инфрачервена лампа включва два RGB светодиода. Те се използват например, когато е активен стробоскопичният режим  тогава се извършва редуване на мигания между червения и синия цвят. Този тактически аксесоар е оборудван и с един светодиод CREE XP-G2 (R5) за инфрачервена светлина. Той има максимална светлинна мощност от 440 лумена и минимално време за работа от 1 ч 45 мин. Знайте, че ще можете да изберете варианта, който е най-подходящ за вашите нужди.

Можете дори да се снабдите с лампа за тактическа жилетка в допълнение към нея, ще имате по-голяма маневреност в случай на внезапни интервенции.

Някои специфични характеристики на инфрачервената тактическа лампа

Трябва да се отбележи, че за да изберете различните режими на изхода, ще трябва да използвате превключвателя, който е поставен в задната част на главата на инфрачервения тактически аксесоар. Освен това трябва да знаете, че рефлекторът на Тактическа лампа инфрачервена лампа е изработен от алуминий, за да ви предложи голям обхват. Нещо повече, обективът му е изработен от закалено ултрапрозрачно закалено минерално стъкло и се е възползвал от антирефлексно третиране.

Предимства от използването на военна инфрачервена лампа

Ако сте малко тромав, със сигурност ще оцените факта, че този продукт може да издържи на падане, като се има предвид, че е проектиран от алуминиева сплав от самолетен клас. Нещо повече, в случай че редовно ви се налага да се гмуркате, когато сте на мисия, имайте предвид, че можете да го използвате, за да осветявате заобикалящата ви среда. Това е възможно, тъй като то е водоустойчиво в съответствие със стандарта IPX8.

Получете повече информация за фенерчето и неговите аксесоари

За да използвате този продукт, ще са ви необходими 2 батерии CR123A или батерия 18650. Нещо повече, военно оборудване инфрачервеното устройство разполага със защита от обратен поляритет. Това означава, че ако поставите батериите неправилно, няма да има късо съединение. И накрая, имайте предвид, че при закупуването на тактическата инфрачервена лампа ще получите кобур от найлон Cordura, сменяема капачка за превключвател и пръстен против превъртане, наред с други елементи.

 

Лампата разполага с nitecore

  • Мощност от 440 лумена в бял цвят с интензитет&.nbsp;20,900 cd

  • Той е оборудван с LED Cree XP-G2 (бял), инфрачервен led и nbsp;2 разноцветни 5мм led

  • Той има 7 режима с различна интензивност, като интензивността е 1, 25, 160, 280, 440 лумена и 5 режима, ето наличните режими инфрачервен, син, зелен, вторичен червен и стробоскопичен полицейски червен и син.  

  • Автономията варира между 1h45 и 260. часа с режим 2CR123 и от 1h45 до 400h с режим 1×18650 в зависимост от избрания режим

  • Една батерия 18650 или алтернативно 2 батерии CR123A
  • Проектиран е от алуминиева сплав и има покритие против надраскване

  • Измерва 143 мм обща дължина, 25.4 мм в диаметър при тялото и 40 мм в диаметър при главата

  • Тежи 138 г&nbsp.nbsp;без батерията да е вътре

  • Той е много издръжлив със своята противоударна леща, може също така да понесе капки от 1,5 метра, без да се повреди, и е водоустойчив на дълбочина до 2 метра (стандарт IPX8)

  • Той има обхват от 190 метра, в съответствие със стандарта ANSI, който регулира преносимите светлини. Това е изключително гъвкаво компактно фенерче и инфрачервена светлина

Тактическа инфрачервена лампа
Тактическа инфрачервена лампа

204.00лв.

204.00лв.