Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp – 350 Lumens

88.00лв.

Марка : PETZL
Камуфлажната челна лампа Petzl е мощно и практично оборудване за бойци. Колкото дискретен, толкова и функционален, той ще придружава войниците на всички видове терени, за да им помогне да изпълняват различните си мисии по най-добрия възможен начин. Лесен за използване, той може да се управлява само с една ръка.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp - 350 Lumens
Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp - 350 Lumens
Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp - 350 Lumens
Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp - 350 Lumens

Мощен и практичен, камуфлажният челник на Petzl е предпочитано оборудване за бойците. Колкото дискретна, толкова и функционална, тя ще придружава войниците на всички видове терени, за да им помогне да изпълняват различните си мисии по най-добрия възможен начин. Лесен за използване, той се управлява с ергономичен бутон, който може да се активира дори когато носите ръкавици.

Камуфлажен фар за всички видове каски

Една от специалните характеристики на камуфлажния фар е, че той се адаптира перфектно към нуждите и оборудването на потребителя. Всъщност той може да бъде закупен с приставки, които позволяват монтирането му към всички видове каски. Те се предлагат като аксесоари. Това е едно от предимствата на това функционално светещо устройство, което се оказва удобно за войниците, които желаят да се екипират възможно най-добре за разнообразните ситуации, с които могат да се сблъскат в театрите на операциите.

Оборудвайте се и с военна челна лампа Petzl за вашите полеви операции.

Комфорт и дискретност с този светлинен аксесоар

Цвят на камуфлажа lampe frontal не е единствената специфична характеристика, която го прави практичен за запазване на дискретност по време на мисии. Всъщност този светлинен източник е оборудван с набор от различни светлинни източници, включително червен, за да ви помогне да избегнете лесното забелязване, а също и за да улесните видимостта си. Той може да се използва както във фиксиран, така и в мигащ режим. Имайте предвид, че има значителна светлинна мощност  осветява до 90 м с мощност 350 лм.

Военно оборудване, което се адаптира към всички ваши нужди

Леко и компактно, това устройство е лесно за използване с единствен бутон, който позволява на бойците да избират различните функции на осветяване, с които разполага, за да адаптира яркостта в зависимост от терена и дейността. Той има смесен лъч, който осигурява удобно осветяване на близки разстояния и е подходящ и за военнослужещи, които се движат бързо на терен. В Petzl тактиката е вградена технологията “ Hybrid Concept „. В резултат на това тя може да се използва както с трите батерии, които идват с продукта при закупуването му, така и с акумулаторна батерия от гамата “ CORE „.

Ще се сдобиете с военна техника професионално качество, купувайки този тип лампа, която предлагаме в нашия магазин.

Характеристики на лампата:

  • 350 Lumens ANSI

  • 85 g

  • 3 AAA batteries

  • Compatible with CORE battery or all types of batteries

  • CE

  • Водоустойчив със степен на защита IPX4

  • Лека и издръжлива

  • Само един бутон (практично и бързо)

  • 3 режима на бяло осветление

  • 2 режима на червено осветление, фиксирано и мигащо

  • Съвместим с много каски

  • Подлежаща на измиване лента за глава

Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp – 350 Lumens
Tactikka Hybrid 2 color Camouflage Headlamp – 350 Lumens

88.00лв.

88.00лв.