Слънчев комплект с батерия

283.00лв.

Марка : POWERTRAVELLER
Представен от Powertraveller, слънчевият комплект Solar Tactical Extreme Solar Kit с батерия е качествен продукт, на който войниците могат да разчитат, за да зареждат електронните си устройства по време на различните си мисии.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Слънчев комплект с батерия
Слънчев комплект с батерия
Слънчев комплект с батерия
Слънчев комплект с батерия

Соларният комплект с батерия Solar Tactical Extreme, представен от Powertraveller, е качествен продукт, на който войниците ще могат да разчитат за зареждане на електронни устройства по време на различните си мисии. Колкото издръжливо, толкова и мощно, това военно оборудване е идеалният съюзник за постигане на определено ниво на енергийна автономност в полеви условия.

Соларният комплект с батерия, автономен аксесоар за войниците

На етапа на проектиране за соларния комплект с батерия бяха избрани два соларни панела, отварящи се на 220°. Те разполагат с технология MPTT, така че това устройство е практично за войниците при всякакви обстоятелства. Всъщност то ще им осигурява електричество дори в условия на слаба осветеност. То разполага и с външна литиево-йонна батерия за зареждане при необходимост. Тя може да се използва за различните електронни устройства, носени от бойците по време на мисии. Тактически или челни фенери, мобилни телефони, но и фотоапарати са сред дългия списък с аксесоари, които ще могат да бъдат свързани към него.

Захранвайте военното си оборудване с това зарядно устройство

Този функционален инструмент ще улесни реагиращите по време на операция, тъй като към него могат да се свързват едновременно 5V и 12V електронни устройства. По този начин военното оборудване предлага на войниците значителен източник на енергия и е изключително лесно за използване. Solar Tactical Extreme се доставя, наред с други неща, с кабели USB/USB-C и гнездо за запалка 12V. Този соларен комплект с батерия е лесен за адаптиране към различните му инструменти. Източникът на енергия позволява например 20 до 22 зареждания за свързани часовници и 7 до 8 за GPS устройства. На устройството има две индикаторни лампички за зареждане, което е удобна функция за потребителите.

Соларният комплект Tactical Extreme може да се използва в различни театри на действие

Той е сред военното оборудване, перфектно изработено за полеви условия. Всъщност този соларен комплект с батерия отговаря на стандарта за водоустойчивост IP-65. Той е устойчив както на водни пръски, така и на прах. Той е здрав и устойчив на удари. Благодарение на еластичната каишка със закопчалка с кукичка и предоставената найлонова торбичка за пренасяне с цип и система против издърпване и примка M.O.L.L.E. той е в безопасност, когато сте в движение. С помощта на точката за закрепване може да бъде закрепена към раницата или палатката ви според нуждите.

Намерете всички наши екипировка за бивакуване, за да сте оборудвани на следващите си къмпинги.

Оборудване за бивакуване:

  • Слънчеви панели

  • USB

  • 20 x 11,4 x 1,6 cm

  • В разгънато състояние: 39,3 x 11,4 x 0,8 cm

  • 290 g

 

  • Батерия

  • 12000 mAh

  • Зареждане от мрежата или от слънцето

  • Водоустойчивост: Стандарт IP-65

  • 13,6 x 7,8 x 2 cm

  • 275 g

  • Доставя се с кабел USB/USB-C, кабел USB/micro USB
Слънчев комплект с батерия
Слънчев комплект с батерия

283.00лв.

283.00лв.