Тактически дънки от син деним

156.00лв.

Марка: CLAWGEAR
Тактически дънки, които изглеждат като ежедневни панталони – така може да се опишат дънките Blue Denim Tactial Flex.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактически дънки от син деним
Тактически дънки от син деним
Тактически дънки от син деним
Тактически дънки от син деним
Тактически дънки от син деним

Тактически дънки, които нямат нищо общо с ежедневните панталони – така може да се опишат дънките Blue Denim Tactial Flex. Този модел от Clawgear перфектно съчетава комфорт и устойчивост. Истинско предимство за стратегическите мисии, по време на които различните му функционалности превръщат тази част в незаменим съюзник.

Blue Denim Tactical Flex : тактическите дънки, от които се нуждаете

Изборът на материите, от които са изработени тези тактически дънки , е направен така, че да могат да се носят при различни условия. Този продукт на Clawgear е устойчив на износване и е еднакво подходящ за излизания в полеви условия, на стрелбище или за ежедневно носене, наред с други неща. Изборът на този артикул означава избор на издръжливо облекло, така че бойците да могат да извършват своите дейности, без да се притесняват за проблеми с гардероба по време на полева операция.

Тактически панталон, идеален за стратегически операции

“ Хамелеон “ е термин, който идеално би определил тези дънки. И за това има основателна причина – те притежават всички характеристики на класическа част от облеклото и следователно са подходящи за ежедневно носене. Тези тактически панталони са универсални, което ги прави идеални за бойци на стратегически операции. Те разполагат със скрити джобове, които позволяват на войниците да прибират екипировка и важни предмети като списание, лична карта или дори пари, наред с други неща. В зоните с високо натоварване са използвани двойно подсилени шевове, за да бъдат тези тактически дънки по-устойчиви. Това е специфична характеристика, която е много полезна, когато сте в движение.

Комфорт при всякакви обстоятелства с тази мъжка военна екипировка

Въпреки усилията на производството да я направи здрава обаче, комфортната страна на този навик на военните не е пренебрегната и се описва като оптимална. Войниците, носещи това облекло с редовна кройка, ще се чувстват напълно комфортно в него. Нейната еластична материя, изработена от памук, полиестер и еластан, я прави еластична и по този начин предлага изключителна свобода на движенията.

 

Функции:

  • Равномерно рязане

  • Дънкови панталони със стреч материя, съставът е 94% памук, 4% полиестер и 2% еластан

  • Много удобни, идеални за носене през дългите дни

  • Скрит джоб във вътрешността на дънките

  • Скрит държач за зарядно устройство на гърба на дънките, под формата на отделение

  • Левият джоб в предната част на панталоните е снабден с еластична лента, която ще побере зарядното устройство

Тактически дънки от син деним
Тактически дънки от син деним

156.00лв.

156.00лв.