Военна значка на ООН

33.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Ето една значка на ООН, която можете да закачите на баретата си. Организацията на обединените нации е създадена след Втората световна война през 1945 г.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военна значка на ООН

Ето тази значка на ООН, която ще можете да закачите на баретата си. Организацията на обединените нации е създадена след Втората световна война през 1945 г., за да може да се намесва в случай на война, за да я спре. Ето и нейната значка, която е разпознаваема в целия свят.

Въоръжените сили на Организацията на обединените нации (ООН) са войски, изпратени от държавите – членки на ООН, за участие в операции по поддържане на мира или стабилизиране на обстановката в чужбина. Тези войски обикновено се състоят от професионални войници или войници на държавна служба, които са под командването на държавите членки, но се разполагат и финансират от ООН.

Въоръжените сили на ООН носят униформи и отличителни знаци, които показват членството им в тази организация. Военнослужещите на ООН обикновено носят небесносини униформи, които се осигуряват от ООН, а„инсигниите“ наподобяват карта на света, погледната отгоре, с корона около нея.

Намерете всички наши военни знаци , както и берета , на които ще можете да окачите тази значка , така че тя ще стане част от Вашия военно облекло.

 Характеристики:

  • Военна значка за барета

  • С система от щифтове

Военна значка на ООН
Военна значка на ООН

33.00лв.

33.00лв.