Военна значка Commando Marine

25.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Представяме ви тази значка на командосите на морската пехота, за да можете да оборудвате своята украса за глава. Това елитно подразделение на френските военноморски сили е военна единица.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Представяме ви тази значка на морските командоси, за да можете да оборудвате своята украса за глава. Това елитно подразделение на френските военноморски сили е военна част, която служи на КОС, а също и на френските военноморски сили.

Кои са те?

Морските командоси са елитно подразделение на френската армия, което е специализирано в специални операции, борба с тероризма и защита на интересите на Франция в чужбина. Те са част от Бригадата на морските фюзилиери и командоси (Brigade des fusiliers marins et commandos – BFMC) – елитна армейска част, която отговаря за защитата на морските интереси на Франция и участва в операции в чужбина.

Те отговарят за провеждането на операции с висока интензивност, като например борба с тероризма, спасяване на заложници, разузнаване и събиране на информация. Те отговарят също така за защитата на интересите на Франция в чужбина и за участието в операции по поддържане на мира и стабилизиране в чужбина.

Необходими барета и значка

Тази значка ще можете да закачите на зелената си барета. Зеленият цвят на баретата означава, че командосите са елитна единица, също като Чуждестранния легион.

На значката са изобразени лодка и меч.

Намерете всички наши военни знаци , както и берета , на които ще можете да окачите тази значка , така че тя ще стане част от Вашия военно облекло.

 Характеристики:

  • Военна значка за барета

  • С система от щифтове

Военна значка Commando Marine
Военна значка Commando Marine

25.00лв.

25.00лв.