Vega Sig Pro 2022 кобур за дясна ръка VKD8

205.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Да отидеш на мисия с кобура Vega Sig Pro 2022 означава, че ще имаш на разположение качествено военно оборудване.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Vega Sig Pro 2022 кобур за дясна ръка VKD8
Vega Sig Pro 2022 кобур за дясна ръка VKD8

Да отидеш на мисия с кобура Vega Sig Pro 2022 означава да разполагаш с качествено военно оборудване. Военнослужещите в полеви условия ще намерят този кобур за пистолет за надежден и издръжлив аксесоар. Той не само осигурява идеална опора за вашия пистолет, но и е доказал своята стойност при многобройни европейски специални части. Ефективността му е тествана и одобрена от тези екипи.

Кобурът Vega Sig Pro 2022, аксесоар, предназначен за бойци

Кобурът Vega Sig Pro 2022 е истинско предимство в театрите на бойните действия за бойци. Това военно оборудване е специално разработено за мъжете в полеви условия, а производителите са избрали за изработката му професионален термоформован инжектиран полимер. Пистолетите на войниците се държат оптимално в кобура, за да се улесни работата им по време на операции. Този кобур за пистолет може да се адаптира към всички приспособления на марката (бедрена пластина, пластина M.O.L.L.E.) и се предлага с примка за колан/колан 8K23 (60 мм) за лесно интегриране в екипировката на потребителите.

Ако не сте десничар, тук за вас е кобур за Sig Pro 2022 за левичари всичко, което трябва да направите, е да се екипирате.

Качествена военна екипировка, одобрена от специалните части

Под производството на кобура Vega Sig Pro 2022 се подписва италианската марка, която е известна с надеждни аксесоари, предназначени за военни дейности. Бойците могат да разчитат на опита на марката за този здрав продукт, който може да се използва на всички видове театри на действие. Този кобур за пистолет е устойчив на най-екстремните условия на употреба, включително абразия, химически агенти и дори огън. Характеристика, която няма да остане неоценена от войниците по време на техните трудни мисии.

Перфектно пригоден аксесоар за пистолет

Кобурът Holster Vega Sig Pro 2022 ще бъде чудесна част от екипировката на войниците. И то не без основание – те няма да се притесняват, че револверът, който носи, ще бъде повреден по време на мисията. От вътрешната страна е интегрирана подплата за оптимална безопасност и звукоизолация. Потребителите ще могат да се възползват и от тройното задържане от второ ниво на защита срещу отдръпване, с което разполага чрез системата Push & Front. Това означава, че няма опасност да загубите револвера по време на мисия.

Намерете и други кобури от марката Vega Holster, за да подобрите допълнително своето оръжейно оборудване.

Особености: Задължително е да имате на разположение всички необходими принадлежности, за да се справите с проблема:

  • Съвместим със Sig Pro

  • Дясна ръка

  • Холстер Vegatek

  • Resistant

  • Good ergonomics

  • Приспособима към всички бедрени пластини и монтажи на кобура Vega Holster (MOLLE)

  • Винт за регулиране на задържането

  • 60 мм примки за колан

  • 60 мм примки за колан

  • Идеално позициониране на оръжието

  •  2 ниво на защита от изтласкване & Преден тип

Vega Sig Pro 2022 кобур за дясна ръка VKD8
Vega Sig Pro 2022 кобур за дясна ръка VKD8

205.00лв.

205.00лв.