Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL

99.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Обръщането към продукти, подбрани от специални звена, е предимство. Кобурът Vega отговаря на очакванията на военните.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL
Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL
Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL

Прибягването до продукти, подбрани от специални звена, е предимство. Коланът Vega Holster не само отговаря на очакванията на военните, но и е одобрен от тях. Това е много дискретен универсален кобур в черен цвят.

Черният кобур Vega за дискретно носене на оръжие

Наличието на аксесоари и оборудване, които се сливат с фона, ви помага да останете незабележими по време на операции във враждебни райони или при нощни интервенции. Тъмно оцветеният кобур Vega ще направи точно това. Кобурът Vega е идеален за използване в армията, охраната, близката охрана или при работа с кучета. Каквато и да е работата или мисията на тези професионалисти в областта на отбраната, кобурът ще им позволи да държат пистолета при себе си и да са готови за действие по всяко време.

Можете да подобрите оборудването си и с този Нейлонов кобур за Glock 19

Универсално амбидексно ножче за всички мисии

Мисиите по охрана и сигурност често се римуват с най-модерно оборудване. Амбидекстровата ножница е аксесоар с висока степен на регулиране и персонализиране. Всъщност основното предимство на кобура Vega, е че е подходящ както за десноръки, така и за леворъки войници. Последните също така ще могат да ориентират и накланят пистолета в зависимост от своите нужди и предпочитания. Нещо повече, калъфът помага и за регулиране на височината на револвера, за да се осигури комфорт и опора.

Използвайте калъф от италианската марка VEGA-HOLSTER

Съвместим с всички къси пистолети, предлагани на пазара, кобур Vega, от италианската марка, разполага с лесна за използване примка. Това улеснява носенето на пушката, тъй като може бързо да се постави на колана или тактическата жилетка. Това е идеалният защитен аксесоар за високорискови операции, които изискват да сте въоръжени.

Пригответе своя комплект със Surplus-Militaire

Въоръжаването, независимо от ситуацията или условията, е задължение на бойците и служителите на реда. За да го направят, те са обучени, но трябва да се обърнат и към качествено оборудване. Посещавайки магазина на сайта, ще можете да персонализирате своя комплект и да намерите балистични аксесоари или аксесоари за лична защита.

Функционалност:

  • Универсална

  • Преходна MOLLE

  • Прикрепване за колан 60 мм

  • Съвместим с всеки пистолет

  • Мощен затягащ ластик

Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL
Черен амбидекстрен кобур Vega Bungy 8BL

99.00лв.

99.00лв.