Универсален десен кобур Cordura T2

78.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Универсалният кобур за дясна ръка се предлага на войниците от Vega и е идеален за дискретно носене. Може да се използва в екстремни условия.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Универсален десен кобур Cordura T2
Универсален десен кобур Cordura T2

Универсалният кобур за дясна ръка се предлага на войниците от компанията Vega и е идеален за дискретно носене. Той може да се използва в екстремни условия, тъй като е изключително устойчив. Това е практичен, удобен инструмент, който ще улесни работата на бойците по време на различните им мисии на терен. Този кобур за пистолет е част от гама продукти, които са специално разработени за активните части и чиято ефективност в театрите на операциите е доказана с многобройни екипи в цяла Европа.

Универсалният кобур за дясна ръка отговаря на военните изисквания

Това военно оборудване е въведено в производство специално, за да отговори на нуждите на бойците по време на техните действия в театрите на операциите. Този универсален кобур за дясна ръка е разработен от материя Cordura, което му позволява да отговаря на специфичните изисквания на войниците по време на мисии, като представлява здрав и издръжлив аксесоар. Той държи пистолета в идеална позиция, за да улесни тези, които го използват в полеви условия. Предлага се с приставка за колан/коланчета (50 мм) за лесно носене в панталоните за интервенция.

Закупете този Vega Holster Cordura в допълнение към този, който представяме в момента на тази страница.

Кобур за пистолет, който да обезопаси Вашия пистолет

Използваният материал е здрав и осигурява оптимална защита на пистолета, за който е изработено това военно оборудване. Той е съвместим с всички револвери от този тип. Той е дори подвижен и включва система за двойна защита Stop Snap за допълнителна сигурност, когато войниците са на мисия. По този начин войниците ще могат да адаптират наклона на револвера в зависимост от дейността по време на интервенциите. Универсалният кобур за дясна ръка също така включва проста система за задържане срещу издърпване от 2-ро ниво чрез регулируема планка.

Надеждна част от военното оборудване на Вега

Този универсален кобур за дясна ръка е от италианско производство. Той се предлага на пазара от марката Vega, известна и призната с производството и разпространението на военни аксесоари с цел да придружава войниците по време на различни интервенции на терен, за да изпълняват различните мисии, които са им поверени.

Свойства:

  • Технология Cordura®

  • Дясна ръка

  • /p>
  • Съвместим с всеки ръчен пистолет

  • Просто задържане от 2-ро ниво с предпазен капак, който се регулира, нарича се Stop Snap

  • 50-милиметрова щипка за колан

Универсален десен кобур Cordura T2
Универсален десен кобур Cordura T2

78.00лв.

78.00лв.