Полицейски кобур FA2 Discreet за дясна ръка

80.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Полицейският кобур със сигурност ще ви допадне. Полицейският кобур е практичен за мисии в цивилни дрехи.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Полицейски кобур FA2 Discreet за дясна ръка
Полицейски кобур FA2 Discreet за дясна ръка

Познавате ли VEGA-HOLSTER? Тя е производител и дистрибутор на кобури и допълнителни аксесоари. Продуктите ѝ се използват и одобряват от няколко специални части, които са базирани в Европа. Полицейският кобур е един от тези, които вероятно ще ви допаднат.

Полицейският кобур е практичен за мисии в цивилно облекло

Чрез различните си тактически аксесоари голямата италианска марка се надява да направи мисиите, които се предприемат от бойците, по-малко трудни. Когато сте на терен, в цивилно облекло, трябва да сте дискретни. Точно тук се появява полицейският кобур. Всъщност той ви позволява да носите служебното си оръжие ежедневно, без то да е твърде видимо.

Ако не сте десничар, ето този holster discret police за десничари.

Кобурът за пистолет е издръжлив и няма да повреди екипировката ви за явяване

Знайте, че кобурът Police с оформена форма е изработен с устойчив на разкъсване продукт – найлон Cordura. Така че ще можеш да го използваш дълго време. Нещо повече, за да предпази панталона или якето Ви от ожулвания, свързани с носенето на този вид военно оборудване, задната повърхност е изработена от полимер и поради това е гъвкава.

Закрепете този аксесоар за пистолет на колана си

Заслужава си да отбележим, че този военен продукт е компактен и може да бъде закрепен на колана Ви. Нещо повече, кобурът за пистолет е съвместим с много пистолети. Сред тези, които ще можете да съхранявате в този държач, са Beretta Px4 Storm и S&W MP (Military and Police). Нещо повече, в зависимост от нуждите си ще можете да изберете дали да го носите изправен или под ъгъл.

Това тактическо оборудване гарантира, че револверът Ви е защитен

В заключение, имайте предвид, че с това универсално тактическо покривало, няма да Ви се налага да се притеснявате за защитата на револвера си. Всъщност този висококачествен аксесоар за съхранение разполага със система за задържане против издърпване с табове на ниво 2. Типът “ Stop Snap “ също така се регулира според дължината на оръжието ви и се сваля. Това устройство предлага двойна сигурност на таблото за закрепване.

Намерете всички аксесоари на марката Vega Holster на нашия сайт.

Свойства:

  • Дискретен порт

  • Технология Cordura®

  • Този кобур е съвместим с всички пистолети на пазара

  • /p>
  • Най-високо ниво на защита от разкъсване (единично задържане) чрез подвижен Stop Snap таб

  • Най-добро закрепване за 40 мм колани

Полицейски кобур FA2 Discreet за дясна ръка
Полицейски кобур FA2 Discreet за дясна ръка

80.00лв.

80.00лв.