H&K SFP9 Vegatek VKT8 леворък кобур

224.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Да се обърнете към Вега, когато става въпрос за екипиране, преди да се отправите на мисия, е мъдро решение. Гамата Vegatek включва кобура H&K Gaucher.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

H&K SFP9 Vegatek VKT8 леворък кобур
H&K SFP9 Vegatek VKT8 леворък кобур

Прибягването до Vega, когато става въпрос за подготовка преди тръгване на мисия, е мъдро решение. В гамата на Vegatek се намира H&K Gaucher Holster – кобур за пистолет, който е идеален за полеви условия. Здравина, прилягане и ергономичност са ключовите думи при производството на това военно оборудване. Качеството също е на дневен ред, като този продукт е тестван и одобрен от няколко европейски подразделения.

Обус H&K Gaucher, военно оборудване, адаптирано за войници

Да имаш кобур H&K Gaucher на леснодостъпно място по време на мисия в полеви условия е плюс за войниците. Този аксесоар е проектиран така, че да издържа на всякакви видове интервенции. Той е изработен от професионален термоформован полимер с инжекционно формоване, който осигурява перфектно прилягане на пистолета, улеснявайки потребителя при извършване на неговите дейности. Доставя се с примка за колан 8K23 (60 мм) и може лесно да се интегрира в екипировката на боеца. Нещо повече, може да се адаптира към всички връзки на марката (бедрена пластина, пластина M.O.L.L.E. …).

Може би ще имате нужда от кобур за Glock 17, за да завършите професионалната си екипировка.

Перфектно изработен аксесоар за пистолет

Това военно оборудване, изработено за левичари, е предназначено за носене на пистолет при най-добри условия. Вътрешността му включва подплата, която осигурява оптимална защита и звукоизолация. Кобур H&K Gaucher също така разполага с тройно задържане против отдръпване от 4-то ниво, първото със системата Push & Front, а последните две с двойния предпазител Pull Side. Това означава, че бойците няма да се притесняват, че ще изгубят револвера си по време на мисия или ще го повредят.

Кобур за пистолет Vega: качество и надеждност, които си приличат

Кобурът за пистолет H&K Gaucher е продукт от Италианската марка Vega, устойчив на екстремни условия на употреба (абразия, химически агенти, огън). Марката е известна с разпространението на надеждни и качествени аксесоари.  Поради това бойците ще могат да разчитат на този здрав кобур за пистолет, който ще бъде техен съюзник по време на много трудни мисии в различни театри на операции.

Свойства:

  • Съвместим H&K

    /li>

  • Запази

  • Холстер Вегатек

  • Устойчив

  • добра ергономичност

  • Адаптивен към всички кобури Vega Holster (MOLLE)

  • Винт за регулиране на задържането

  • Доставя се с 60 мм примка за колан

  • Идеално позициониране на оръжието

  • На кобура има три задържания против издърпване от 4-то ниво, като Push & Front
    • 1-во задържане с Push & Front

    • 2ᵉ и 3ᵉ задържане със системата Pull Side, която осигурява двойна безопасност на оръжието

H&K SFP9 Vegatek VKT8 леворък кобур
H&K SFP9 Vegatek VKT8 леворък кобур

224.00лв.

224.00лв.