FO2 Дискретен кобур за лявото рамо SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO

122.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Раменният кобур за револвер ви дава увереност за дискретност и свобода на движенията без загуба на ефективност.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

FO2 Дискретен кобур за лявото рамо 
SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO
FO2 Дискретен кобур за лявото рамо 
SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO
FO2 Дискретен кобур за лявото рамо 
SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO

Дискретност и голяма свобода на движение, без да се губи ефективността – това е гаранцията, която ще ви даде използването на раменния кобур Revolver. Този пистолетен кобур е солиден, практичен и ергономичен. Той ще послужи на бойците по време на дейности в театри на операции за най-оптимално държане на оръжието им, като същевременно предлага известна доза удобство, което ги прави по-ефективни.

Практичният кобур за рамо Revolver за войници в интервенция

Кобурът за рамо Revolver е снабден с приспособление за закрепване към колан (45 мм), което улеснява адаптирането му към бойното облекло. Той е колкото здрав, толкова и дискретен и ще бъде истинско предимство за войниците в полеви условия. Черният FO2 е идеалният аксесоар за операции, при които оръжието не трябва да се вижда. Той разполага с регулируема и сваляема система за задържане с предпазен кламер, която улеснява потребителите по време на мисии. Последните могат дори да добавят обикновен държач за пълнител 2K00 ref 96208 (не е в комплекта) в зависимост от изискванията по време на операцията.

Ако търсите друг стил дискретен кобур, имаме този чанта за кобур за оръжие.

Черният кобур за пистолет FO2 е издръжлив на полеви условия

Може да се използва във всички видове театри на операции, тъй като издържа много добре на условията на употреба. Всъщност Огърлицата за револверно рамо Огърлицата е изработена от Cordura® – здрав материал, който предпазва пистолета по най-добрия възможен начин. Освен това осигурява оптимална опора на оръжието, което носи, и е снабден с проста система за задържане от първо ниво. Тази военна екипировка може да се превърне в незаменима за войниците по време на различните и трудни интервенции, които са им поверени.

Vega предлага качествена военна екипировка

На Vega, италианска марка, дължим изработката на този черен модел FO2. Марката, която е специализирана в разпространението на аксесоари за военните, си е поставила за цел да доставя качествени продукти, които са полезни за бойците на мисия. Те са били тествани и одобрени от различни европейски части. Револверът Кобур за рамо е част от тази линия и ще служи добре на мъжете на терен по време на различни мисии в театри на операции от всякакъв вид.

Свойства:

  • Технология Cordura®

  • Оборудван е с единично задържане от 1-во ниво

  • .Може да се закрепва на колан с дължина 45 мм

  • Възможно е да се добави и единичен държач за пълнител (не е включен в комплекта)

FO2 Дискретен кобур за лявото рамо 
SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO
FO2 Дискретен кобур за лявото рамо SIG SAUER / BERETTA8000 / TANFOGLIO

122.00лв.

122.00лв.