Glock Vegatek Duty VKD8 Right Holster Green

205.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Десният кобур за Glock Vegatek на Vega предоставя на войниците перфектния аксесоар за носене на оръжието.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Десният кобур за Glock Vegatek на марката Vega осигурява на войниците перфектния аксесоар за носене на оръжието. Той се използва, за да го държи в идеална позиция по време на интервенции. Този здрав и практичен кобур за пистолет улеснява войниците при изваждането и съхранението на оръжието им. Така те имат възможност да изпълняват успешно мисиите си, след като са се снабдили с най-надеждното оборудване.

Кобурът за дясна ръка glock Vegatek, надеждно военно оборудване

Поради опита на производителите кобурът за дясна ръка glock Vegatek е проектиран така, че да отговаря на специфичните нужди на бойците по време на мисия. Материалите, от които е изработен, позволяват на това военно оборудване да издържа на екстремни условия на употреба. Абразията, химическите агенти и огънят, наред с други неща, няма просто да променят този аксесоар, предназначен за войници. Последните ще могат да използват приставки, съвместими с този модел, за да определят идеалното позициониране на оръжието според нуждите и дейността в полеви условия.

В нашия сайт можете да намерите и този кобур за дясна ръка Beretta

Кобур за пистолет, изработен по съвременни технологии

При изработката на този кобур за дясна ръка за glock Vegatek е избран професионален термоформован инжектиран полимер. Тази технология е позволила на производителя да излезе с кобур за пистолет, който предлага перфектна поддръжка на оръжието, което съдържа. Що се отнася до вътрешността, използвано е покритие, което гарантира оптимална защита за револвера и осигурява звукоизолация. Той разполага и с регулируем задържащ винт Push & Front level 2 против сваляне. Той може да бъде адаптиран към всички връзки на марката (табелка за бедрото, M.O.L.L.E…).

Въоръжените сили получават най-добрите аксесоари с Vega

Военно оборудване като кобура за дясна ръка glock Vegatek не пазят тайни за марката Vega Holster®. Тази италианска марка е специализирана в производството и разпространението на този тип аксесоари. Тя предлага високоефективен продукт, който има за цел да задоволи потребителите и да бъде основен съюзник в техните трудни мисии в различни терени. По този начин бойците ще имат достъп до военно оборудване, чиято ефективност е тествана и одобрена от множество специални части в Европа.

Свойства:

  • За GLOCK 17/19/22/23

  • Дясна ръка

  • Технология Vegatek

  • Твърд и ергономичен

  • Защита на оръжието чрез покритие, предназначено за звукоизолация

  • Регулиране на клапата против отдръпване чрез регулиращ винт

  • Задържане на ниво 2 Push & Front

  • 60-милиметрова примка за колан 8K23

  • Подхожда идеално на цялото оборудване VEGA HOLSTER®

Glock Vegatek Duty VKD8 Right Holster Green
Glock Vegatek Duty VKD8 Right Holster Green

205.00лв.

205.00лв.