Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур

172.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Полевите агенти и служителите за лична охрана с огнестрелно оръжие могат да използват дискретния кобур Sig Pro 2022 от гамата на VEGATEK.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур
Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур
Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур
Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур
Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур

Служителите по полева и лична охрана с огнестрелно оръжие могат да използват дискретния кобур Sig Pro 2022 от гамата на VEGATEK. Това осигурява съществена подкрепа по време на високорискови операции.

Дискретен кобур за пистолети Sig Pro 2022

Компактен и лек, дискретният кобур Sig Pro от гамата на VEGATEK е проектиран да отговори на очакванията на войниците, бойците и силите за намеса при носене на пистолети. Той позволява пистолетът да бъде скрит, като в същото време осигурява комфорт и лекота на използване. Напълно сигурен, кобурът VKS8 Short улеснява поставянето и изваждането на оръжието, което позволява на професионалистите да реагират бързо в случай на опасност. Той може да се носи и върху бедрена пластина. Екипировката ще е подходяща и за любителите на спортната стрелба.

Придобийте и този холстер отвътре с цел да носите оръжието си отново напълно дискретно.

Открийте характеристиките на левия кобур за армейски корпус

Подходящ за експертите в армията и отбранителния корпус, като например полицейските сили или дори служителите на близката охрана, дискретният кобур Sig Pro разполага с усъвършенствана технология, позволяваща му да издържа на екстремни условия. Кобурът е устойчив на огън, химически агенти, както и на износване. Така че той е не само ергономичен, но и стабилен по отношение на размерите, което му осигурява дълъг експлоатационен живот въпреки интензивната употреба. Това е идеалният аксесоар за обезопасяване на пистолета ви, като адаптира наклона, за да можете да се намесите, независимо от ситуацията или метеорологичните условия.

Vega Holster предлага качествени кобури и аксесоари

Изработен от полимер, той спомага за по-доброто позициониране на пистолета. С вътрешен капак, осигуряващ оптимална защита, дискретният кобур Sig Pro кобур е проектиран така, че да издава възможно най-малко шум по време на работа. Този италиански експерт предлага високоефективни и надеждни аксесоари, които насърчават комфорта на военния персонал и другите агенти по време на техните мисии.

Покривала и поставки за пълнители в продажба в Surplus-Militaire

В магазина на сайта е възможно да се открие пълната гама продукти и аксесоари, предназначени за военния персонал и професионалистите от специалните сили. Освен ножници, в продажба се предлагат и държачи за пълнители и тактически колани.

Намерете всички аксесоари от марката Vega Holster на нашия сайт.

Особености: 1:

  • Гамата на Вегатек

  • Дясна ръка

  • Port Discret

  • Защита от издърпване с двойно задържане от трето ниво Странично издърпване

  • Две примки за 60-милиметрови колани.span> 8K26 и 8K27 са включени в комплекта на този кобур

  • Съвместим с всички приставки от гамата на кобурите Vega, като например пластини MOLLE и пластини за бедрата

Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур
Sig Pro лява ръка VKS8 дискретен кобур

172.00лв.

172.00лв.