Vegatek VKK8 tan Right Holster за BERETTA 92/98 FS – PAMAS / MAS-G1

93.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Дясноръкият дискретен кобур, продукт на VEGA HOLSTER, предназначен за защита на вашето оръжие, е предназначен за използване от въоръжените сили, охранители и стрелци.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Vegatek VKK8 tan Right Holster за BERETTA 92/98 FS - PAMAS / MAS-G1
Vegatek VKK8 tan Right Holster за BERETTA 92/98 FS - PAMAS / MAS-G1

Вегатек VKK8 tan Десен дискретен кобур за BERETTA 92/98 FS – PAMAS / MAS-G1, продукт на VEGA HOLSTER, способен да защити вашето оръжие, предназначен за армии, охранители и спортни стрелци

Предимствата от притежаването на Right-handed Discreet Holster

За трудни и екстремни мисии се изисква качествено професионално оборудване, за да може да се постигне успех. И този кобур е един от тях, тъй като е разработен от VEGA HOLSTER от гамата VEGATEK. С този кобур за BERETTA оръжието ви ще бъде наистина защитено от удари, огън, лоши метеорологични условия и падания. Той е изработен от термоформован инжектиран полимер. Много силен, здрав и устойчив на размерите материал, който държи здраво оръжието ви. И накрая, можете да носите този кобур с всички монтажи на VEGA HOLSTER.

Кобурът, който да изберете за дискретно носене

Ако искате да носите оръжието си дискретно, този дискретен кобур за дясна ръка също е създаден за вас. Всъщност той е много компактен и е изработен чрез термоформоване, за да съответства на формата на BERETTA. Така че е лесно да го скриете в сакото си. Нещо повече, той има система за задържане от първо ниво, която използва еластична лента, за да фиксира оръжието на място. Това означава, че можете да го извадите много бързо в извънредни ситуации.


Vega Adjustment RetentionVega Thérmo MouléVega organe Visée ProtegéeVega Safety Grade 1

Особености:

  • ИДЕАЛЕН ЗА ДИСКРЕТНО НОСЕНЕ

  • Компактен кобур, изработен от професионален термоформован инжектиран полимер, който осигурява перфектно прилягане на оръжието

  • Опростено задържане от 1-во ниво против издърпване с еластично затягане

  • span>Регулируем винт за задържане

  • Закрепване за колан/коланчета (60 мм) и примка М.O.L.L.E.

Vegatek VKK8 tan Right Holster за BERETTA 92/98 FS – PAMAS / MAS-G1
Vegatek VKK8 tan Right Holster за BERETTA 92/98 FS – PAMAS / MAS-G1

93.00лв.

93.00лв.