Компактна тазобедрена плоча 1 каишка 8k28 маслиненозелена

65.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Компактната тазобедрена плоча – специфична част от оборудването, която ви позволява да носите други аксесоари, идеална за оптимизирано представяне и трудни мисии.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Компактна тазобедрена плоча с 1 каишка 8k28 маслиненозелена, специфично оборудване, което ви позволява да носите други аксесоари в допълнение, идеално за оптимизирано представяне и трудни мисии

Тази компактна тазобедрена плоча, с голяма адаптивност благодарение на изключително практични характеристики

Тази тазобедрена плоча VEGA HOLSTER разполага с платформа, която може да побере три различни части от оборудването, включително кобур. Последният може да бъде монтиран с два или три винта, но другите два трябва да бъдат монтирани със системата за звезди VEGA HOLSTER. Тя може да се адаптира към всяка форма на тялото благодарение на въртящата се примка за колан. Това дава на потребителите оптимална свобода на движение. Нещо повече, тя разполага и с един ремък, оборудван със система против приплъзване, за да се гарантира, че платформата е надеждно закрепена, независимо от условията.

Бедрена пластина с материали, гарантиращи максимална устойчивост

Платформата и примката за колан на тази тазобедрена пластина са изработени от термоформован инжектиран полимер. Изключително устойчив материал, гарантиращ оптимална защита на екипировката ви срещу удари, износване и природни стихии. Нещо повече, той също така разпределя равномерно натоварването на вашата екипировка и я прави възможно най-лека. В резултат на това представянето ви на терена ще бъде повече от подобрено. Ето защо тази тазобедрена плоча може да се използва от всички видове потребители, като например полицаи, военни или интервенционни части.


Vega Anti-derapant

Features:

  • Компактна тазобедрена пластина от професионален термоформован инжектиран полимер.

  • Бедрена лента с регулируема система против приплъзване и закопчаване с клипс./span>

  • Платформа за монтиране на кобур (с 2 или 3 винта за закрепване) и ремък за монтиране на два аксесоара, снабдени със звездната система VEGA HOLSTER®

  • Укрепване за колан/коланчета (50 мм)

  • Доставя се без аксесоари

Компактна тазобедрена плоча 1 каишка 8k28 маслиненозелена
Компактна тазобедрена плоча 1 каишка 8k28 маслиненозелена

65.00лв.

65.00лв.