Пластина за бедрата 2 ремъка 8K18 черен

129.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Представяме ви бедрения кобур – изключително надеждна, практична и издръжлива част от оборудването, идеална за тежки мисии и екстремни условия.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Бедрена пластина 2 ремъка 8K18 черна, много надеждна, много практична и много устойчива част от оборудването, идеална за трудни мисии и при екстремни условия

Бедрена пластина, предназначена за екстремни приложения

Тази бедрена пластина е част от оборудването на VEGA HOLSTER, много известна италианска марка, известна с това, че задоволява изискванията на клиентите. На първо място, тя е изработена от професионален термоформован полимер, което гарантира, че е устойчива на удар, влага и износване. На второ място, той има два ремъка за бедрата, оборудвани с нехлъзгав материал, идеален за дъждовно време или аварийни ситуации. И накрая, той е обезопасен с два 50-милиметрови държача за колан със система от клипсове. С всичките му качествени характеристики можете да го използвате за екстремни цели, без значение дали сте войник или охранител.

Кобурът за бедрото, универсална част от екипировката с множество приложения

Тази бедрена плоча има платформа, която позволява да се държи кобур, както и два други аксесоара, разполагащи със звездната система на VEGA HOLSTER. Така че с този специален кобур можете да носите две части от оборудването, различни от оръжието си. Пренасянето на оборудването ще бъде много лесно и хипердостъпно и ще имате голямо предимство по отношение на системата за съхранение и разпределението на товара.

Vega Anti-derapant

Features:

  • Професионална термоформована пластина за бедро от инжектиран полимер

  • <.p>Две регулируеми ленти за бедрата със система против приплъзване и закопчаване с клипс

  • Платформа за монтиране на кобур (с 2 или 3 винта за закрепване) и два аксесоара, снабдени със звездната система VEGA HOLSTER®

  • Двойно закрепване на колан/коланчета (50 мм) чрез кука и примка, свързани към платформата с клипс

  • Доставя се без аксесоари

Пластина за бедрата 2 ремъка 8K18 черен
Пластина за бедрата 2 ремъка 8K18 черен

129.00лв.

129.00лв.