Sig Pro 2022 за дясна ръка ST2 Cordura Holster черен

107.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Кобурът Sig Pro 2022 Cordura е сигурен, лек, гъвкав и издръжлив кобур, предназначен за армията, спортните стрелци и интервенционните части и предназначен за трудни мисии.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Sig Pro 2022 за дясна ръка ST2 Cordura Holster черен

Кобур Cordura Sig Pro 2022 за дясна ръка ST2 черен, сигурен, лек, гъвкав и устойчив кобур, предназначен за армии, стрелци и интервенционни части и предназначен за трудни мисии

 Кобур Cordura Sig Pro 2022 с гарантирана безопасност

Този кобур от VEGA HOLSTER си е поставил за задача да защити правилно Вашия пистолет от неволно изпускане и прибиране. Всъщност неговата система против отдръпване е от ниво 3, което е много високо. В резултат на това тя може да гарантира безопасността на оръжието ви по време на най-трудните ви мисии. А благодарение на системата за задържане с двойно издърпване отстрани оръжието ви може да бъде извадено и бързо. Практично при спешни ситуации.

Ергономичен кобур, който може да се адаптира към нуждите на потребителите

Този кобур Sig Pro 2022 Cordura е изработен от CORDURA, така че е много гъвкав, но и устойчив. Той може да предпази оръжието ви от протриване и протриване. В този случай той е и много лек, което може да увеличи автономността ви, идеална за успешни мисии, тъй като ще повиши и уменията ви. И накрая, когато го носите, можете да накланяте оръжието си, така че то да се адаптира към движенията ви.


Vega Pull SideVega Thermo MouldedVega Ajustement ArmeVega Safety Grad 3

Фигурации:

  • Огърлица от Cordura®

  • Двойно странично издърпване на 3-то ниво на задържане против издърпване

  • Снемаема и сменяема щипка за колан (45 мм)

  • Приспособление за закрепване на прав или ъглов порт за колан/коланчета (50 мм)

Sig Pro 2022 за дясна ръка ST2 Cordura Holster черен
Sig Pro 2022 за дясна ръка ST2 Cordura Holster черен

107.00лв.

107.00лв.