Тактическа бронежилетка TT QR LC

626.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Моделът TT Plate Carrier QR LC на Tasmanian Tiger е на разположение на войниците, за да им осигури максимална защита.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Тактическа бронежилетка TT QR LC
Тактическа бронежилетка TT QR LC
Тактическа бронежилетка TT QR LC
Тактическа бронежилетка TT QR LC

Тактическата бронежилетка, модел TT Plate Carrier QR LC на Tasmanian Tiger, се предлага на войниците, за да осигури максимална защита. Този избран аксесоар ще придружава бойците в полеви условия по време на различни дейности, като същевременно ще осигурява комфорта, необходим за изпълнение на възложените мисии. Благодарение на различните си характеристики, включително технологиите, използвани при проектирането му, това яке е идеалният съюзник на войниците.

Тактическа бронежилетка, технология в служба на армията

Технологията е в основата на производството на тази лека част от екипировката. Тя е снабдена със система ROC (Rapid Open Connector) за бързо освобождаване. Тактическата бронежилетка има гладък, изчистен външен вид благодарение на лазерно изрязаната си MOLLE структура. Съвместимостта също е била в основата на дизайна, особено чрез подвижните панели Chest Rig LP и Assault Pack 12. По този начин тази военна екипировка е проектирана да побира пластини SAPI (30 x 25 см).

Ако търсите жилетка в цвят на тен, ето тази жилетка с военни пластини.

Тасманийски тигър, тактическа жилетка за носене на пластина за всички бойци

Този модел с име TT Plate Carrier QR LC от марката Tasmanian Tiger има регулируеми презрамки, които позволяват адаптирането му към морфологията на потребителя. Той има и регулируема еластична странична лента, която е значителен фактор за комфорта на войниците по време на мисии. Има и вградени джобове за радиостанции и друго оборудване, което ще бъде полезно по време на мисии. Накратко, възможно е да се адаптира използването му според нуждите.

Оптимална безопасност с тази военна екипировка

Носенето на тази бронежилетка за носене на плочи тактическа осигурява на войниците пълна безопасност на терен. Тя е изработена от материала CORDURA® 700 den, известен със своята здравина. Двата джоба отпред и отзад улесняват вкарването на балистични пластини. Освен това е модулна, което означава, че можете да смените страничните панели с помощта на регулируемите еластични закопчалки, за да поставите балистични панели, които предлагат на войниците по-голяма защита. Следователно тази тактическа жилетка с балистични платки е ефективна част от военното оборудване за осигуряване на безопасността на бойците. 

Свойства:

  • Ремъците са регулируеми.

  • Модулира се с TT Chest Rig LP и TT Assault Pack 12

  • Прикреплението, което е странично, е еластично и едновременно с това регулируемо

  • Страничните и предните части имат система MOLLE<./p>

  • Интегриран е джоб за радио

  • Възможност за добавяне на балистични пластини на страничните страни

  • Технология CORDURA®

  • 1,3 кг

Тактическа бронежилетка TT QR LC
Тактическа бронежилетка TT QR LC

626.00лв.

626.00лв.