Военна светеща пръчка Cyalume

5.00лв.

Марка : CYALUME
ChemLight Military Cyalume е разработен преди повече от 45 години по искане на Военноморските сили на САЩ и се използва от много въоръжени сили.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военна светеща пръчка Cyalume
Военна светеща пръчка Cyalume
Военна светеща пръчка Cyalume
Военна светеща пръчка Cyalume
Военна светеща пръчка Cyalume

Военният киалум ChemLight е разработен преди повече от 45 години по искане на военноморските сили на САЩ и се използва от много въоръжени сили. Тъй като този тактически инструмент е самостоятелен и не изисква поддръжка, той е идеален както за обучение, така и когато сте на терен.

Открийте как да използвате Military Cyalume

Забележете, че е много лесно да активирате Military Cyalume, който се предлага в бял цвят и е с дължина около 15 см. Всъщност всичко, което трябва да направите, е да сгънете светещата пръчка и да я разклатите. Тя ви дава 360° светлина и е видима на разстояние до една морска миля или около 1,6 км. Можете да я използвате индивидуално или колективно.

Ето още една светеща пръчка за химикали, с която да оживите раницата си.

Споменете се с други особености на този артикул за военни

Имайте предвид, че военният силях е произведен така, че да е безопасен за употреба. Всъщност този не генерира газ или искри, наред с други неща. Нещо повече, тъй като включва кука за кабел и око, можете да го прикрепите към кабел или въже. Може да се постави и на пода. Благодарение на шестоъгълната му форма можете да сте сигурни, че няма да се изтърколи сам.

Познайте употребата на тактическото оборудване в бойното поле

На полето този надежден източник на светлина може да се използва например за осветяване на карта, за да можете да я прочетете. Той е полезен и за маркиране на опасна зона или за очертаване на маршрут. Нещо повече, тъй като е водоустойчив, този светлинна пръчка може да осигурява осветление при гмуркане.

Получете информация за продължителността на живота на инструмента

Забележете, че всеки продукт е за еднократна употреба и срокът му на годност изтича четири години след момента на производство. Добра идея е да проверите датата върху опаковката, за да се уверите, че той все още е работоспособен. Що се отнася до продължителността на живота на изделието, след като бъде активирано, то ще дава светлина в продължение на 8 часа. В зависимост от интензивността на светлината обаче това число може да е по-малко. Този малък аксесоар е един от най-важните, които трябва да имате със себе си по време на мисиите за намеса, и вече е спасил много животи!

Свойства:

  • 8 hours duration

  • Considered as PPE

  • IFF anti-enemy marking

  • Маркиране

  • Маркиране на цел, устройство, лице, зона, превозно средство

  • Дължина: 155 мм

  • Диаметър: 17 мм

  • Тегло: 1,5 кг: 20 g

  • Срок на експлоатация между 3 и 4 години

 

Военна светеща пръчка Cyalume
Военна светеща пръчка Cyalume

5.00лв.

5.00лв.