Военна бойна риза

68.00лв.

Марка : ARMAMAT
Военната риза е проектирана от надеждни и здрави материали. Нещо повече, тя предлага отлично съотношение цена-качество.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военна бойна риза
Военна бойна риза

Военната риза е проектирана с помощта на надеждни и здрави материали. Нещо повече, тя предлага чудесно съотношение цена-качество.

Вие се чувствате комфортно, носейки ризата Military Combat

Тази дреха, която е идеална за тренировки по еърсофт и по време на военни интервенции, се предлага от марката Invader Gear. Със сигурност ще оцените факта, че тя е едновременно лека и удобна. Нещо повече, ако редовно сте на слънце и се сблъсквате с доста високи температури, със сигурност ще оцените факта, че тази дреха е в състояние да отвежда влагата.

Представяме ви и тази синя бойна риза, която може да ви бъде полезна за безпроблемното протичане на работните ви дни.

Огледайте се за този аксесоар, за армията, разработен от двукомпонентна материя

Това облекло се отличава с прилепнала по тялото кройка. Всъщност тя е едновременно модерна и добре балансирана. Частта, покриваща торса, се състои от 80% памук и 20% полиестер, докато яката и раменете, наред с другото, са изработени от 65% памук и 35% полиестер. Благодарение на този състав, Военната риза е издръжлива, удобна и дишаща.

Получете повече информация за ризата Combat Shirt

Когато става въпрос за яката на тази военна риза, тя разполага с цип YKK, известен със своето качество. Така че ще имате възможност да го оставите отворен или затворен, за да предотвратите попадането на боклуци в костюма Ви и причиняването на дискомфорт, когато сте на терен.

Открийте какво прави ръкавите практични и издръжливи

Ширината на краищата на ръкавите на тази военна риза Combat Shirt е регулируема, което позволява навиването им за по-голям комфорт. В конструкцията им е използван текстил Ripstop, който ви гарантира голяма издръжливост и свежда до минимум риска от скъсване. Добавен е и допълнителен слой плат за подсилване на лактите. Той може да се използва и като отделение за подложки за лакти. Включени са и джобове със закопчалки с куки и примки. Ще можете бързо да прибирате предметите, от които се нуждаете по време на мисиите си в полеви условия.

 

Функции:

  • Fabric designed with Ripstop technology

  • Comfortable

  • Two pockets on sleeves

  • Възможност за поставяне на налакътници

  • Ръкави, яка и рамо : 65 % памук / 35 % полиестер

  • Торс : 80 % памук / 20 % полиестер

Военна бойна риза
Военна бойна риза

68.00лв.

68.00лв.