Военен студен чорап

29.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Носете военния чорап за студено време с рейнджърски или рокли, за да запазите краката си топли по време на температурни спадове и екстремни условия.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военен студен чорап

Носете военния чорап Big Cold с рейнджърски или роклички, за да запазите краката си топли по време на температурни спадове и екстремни условия. Проектирани от A10 Equipment, те са лесни за съхранение и пренасяне. 

Военният чорап Big Cold за използване при зимен климат

За да провеждате операции в екстремни ситуации, трябва да сте добре екипирани. Комплектът на военнослужещите, както и на полевите оперативни работници, трябва да включва не само топли дрехи, но и военен чорап за екстремни студове. Тъй като те са обучени да действат в зимни условия, от съществено значение е да се предпазят стъпалата и пръстите на краката от замръзване или сняг. Това намалява риска от наранявания, независимо дали са повърхностни или дълбоки, и спомага за безпроблемното протичане на операциите в планините, градовете или селата.

За тези сурови зимни дни един военни чорапогащи със сигурност ще ви бъде много полезен.

Зимни чорапи, подходящи за екстремни условия

За да не позволите на студа и зимното време да попречат на мисията, трябва да заложите на високоефективно, издръжливо и здраво облекло. Военният чорап за екстремни студове може да издържа на температури между -10 и +5 градуса по Целзий. Нещо повече, те са подходящи и за операции, изискващи дълги пътувания, тъй като разполагат с технология, която бързо отвежда потта. По този начин чорапите осигуряват добра терморегулация за ползвателя.

Оборудване, препоръчително за обувки за интервенция

Военният чорап great cold от A10 Equipment може да се носи с обувки, предназначени за специалните сили. Специалистът по екипировка предлага анатомични подсилвания, които идеално пасват на формата на рейнджърите, използвани от полевите агенти и елитните корпуси. Много дискретни със своите тъмни цветове, чорапите са направени така, че да издържат на снеговалеж. 

Оборудване за зимни операции

Каквото и да е естеството на операцията, носенето на военни дрехи, които ви топлят и се възползвате от тяхната надеждност, е предимство. В Surplus-Militaire е възможно да откриете оборудване, аксесоари и продукти за лична защита, но също така и облекло, адаптирано към различните мисии на професионалиста от специалните сили, независимо от контекста.

Свойства:

  • 40% вълна Merinos® 40% акрил 17% полиамид 3% еластан
  • Особено удобство в областта на прасеца благодарение на качествената еластична лента

  • Антикос

  • Подсилен комфорт на няколко места на пръстите, петата

  • Антифрикционно действие, което ще предотврати микронаранявания

Военен студен чорап
Военен студен чорап

29.00лв.

29.00лв.