Мек тактически колан

86.00лв.

Марка: TASMANIAN TIGER
Изборът на мекия тактически колан от Tasmanian Tiger означава избор на качествен продукт, който е надежден при всякакви терени.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Мек тактически колан
Мек тактически колан
Мек тактически колан

Изборът на мекия тактически колан, предлаган от марката Tasmanian Tiger, означава избор на качествен продукт, който е надежден при всякакви терени. Този артикул е не само практичен, но и притежава характеристики, които го правят здрав и идеален за театри на действие. Войниците ще имат на свое разположение избрана част от военното оборудване, която ще се окаже полезна по време на различните им мисии.

TT Warrior Belt: мек тактически колан за бойци

Този аксесоар от Tasmanian Tiger е специално разработен за въоръжените сили и разполага с подвижна вътрешна част и меки примки. Поради това той осигурява значителен комфорт по време на мисиите и се предлага в различни размери с регулируема дължина, предлагайки възможност за адаптирането му към морфологията на повече от един човек. Оборудван с мрежеста подплата, мекият тактически колан е и ултратънък. Той е удобен за носене дори в седнало положение и дава свобода на движенията на бойците по време на дейности.

Ако не харесвате цвета тен, представяме ви този черен военен колан.

Военна екипировка, съобразена с “ нисък профил „

Дизайнът на този мек тактически колан е внимателно проучен, за да предложим на пазара аксесоар, който е подходящ за дейността на войниците в полеви условия. Той има вътрешна лента с кукички, която се използва за прикрепяне към ремък с велкро. Тази част е покрита с материал, когато не се използва. тактически колан TT Warrior Belt LC се описва и като притежаващ дискретен профил. Той е универсален, което го прави перфектен съюзник за така наречените “ low profile “ специални мисии.

Боен аксесоар с дълъг живот

Изборът на материали за изработката на този мек тактически колан е внимателно направен от производителите. Затова Tasmanian Tiger предлага на бойците продукт, чиято здравина няма равна на себе си. Той е изработен от Cordura 700 DEN. Това е класически материал, известен със своето качество и издръжливост. По този начин марката предлага на войниците възможността да разполагат с надеждна военна екипировка, която ще може да ги придружава в различни театри на действие, за дълго време напред.

Свойства:

  • Технология Cordura®

  • Система MOLLE

  • Цвят тен / койот

  • /p>
  • Ултра удобен, професионално качество

  • Тегло на колана в зависимост от размера S: 280 g M: 310 g L: 340 g

  • Налични са 3 размера 

 

Мек тактически колан
Мек тактически колан

86.00лв.

86.00лв.