Дискретен универсален колан 2ET01 черен за левичари размер XL/2XL

127.00лв.

Марка: VEGA HOLSTER
Предлагаме ви колана Holster Belt – специален, висококачествен тактически колан, идеален за осигуряване на ефективност по време на мисиите на потребителите.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Универсалният колан с колан, специален висококачествен тактически колан, идеален за гарантиране на ефективността на потребителите по време на мисиите им

Специфични характеристики на универсалния колан с колан

Това оборудване, проектирано от VEGA HOLSTER, е превърнало в своя мисия да отговаря на изискванията на потребителите, независимо от техните задължения. Този тактически колан е специален, защото вече е оборудван с кобур за левичари. Този кобур е проектиран по същия начин като самия колан, т.е. от подсилена еластична материя. Така че той е здрав и издръжлив, също като кобура. Нещо повече, той е снабден със система за защита от отдръпване на оръжието от първо ниво, което улеснява изваждането на оръжието, идеално в спешна ситуация. Кобурът може да се носи и дискретно, ако искате да обезопасите оръжието си.

Предимства на носенето на тази екипировка от VEGA HOLSTER

Ако искате универсален, ергономичен и здрав тактически колан, то този колан за кобур е създаден за вас. Всъщност кобурът му може да носи всякакви автоматични пистолети. Нещо повече, той разполага с множество джобове за всякакви аксесоари, включително пълнител, нож, чифт белезници и нагръдник. Със своята материя, изработена от 74% полиестер и 26% естествен каучук, той може да предпази оборудването ви от триене и удари. И накрая, може да ви предложи и оптимален комфорт благодарение на размерите си, които са направени така, че да се адаптират към движенията ви. 


Vega Safety grade 1

Функции:

  • 74% полиестер 26% естествен каучук

  • Височина : 10.5 cm

  • Adjustable hook-and-loop closure and safety clip to prevent accidental opening

  • Доставя се без аксесоари

  • Размер: XL-2XL = 98/118 см

Дискретен универсален колан 2ET01 черен за левичари размер XL/2XL
Дискретен универсален колан 2ET01 черен за левичари размер XL/2XL

127.00лв.

127.00лв.