Военен камуфлажен 3-точков колан

41.00лв.

Марка : TOE CONCEPT
Камуфлажният военен колан на T.O.E. Design® е важен инструмент за войниците. Солиден, той ще издържи дълго време.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военен камуфлажен 3-точков колан
Военен камуфлажен 3-точков колан

Камуфлажният военен колан на T.O.E. Design® се превръща в незаменим инструмент за войниците. Здрав, той ще издържи дълго време и ще бъде полезен за бойците по време на мисии, като същевременно няма да причинява дискомфорт на потребителя по време на различните му ежедневни дейности.

Силен, устойчив и издръжлив камуфлажен военен колан

T.O.E. Design® е заложила на качеството при изработката на този аксесоар. За да се постигне това, на етапа на производство са използвани здрави и устойчиви материали. Тази екипировка е специалнопроектирана и разработена за въоръжените силиот плат Cordura® 1000 denier, материал, чиято здравина е ненадмината. Затова бойците могат да бъдат сигурни, че ще получат колан за интервенция с елемент, който ще издържи, независимо от условията, на които ще бъде подложен. Той е снабден с 3-точкова предпазна катарама Duraflex® против издърпване за оптимална безопасност по време на различните им дейности на терен.

Този мек военен тактически колан също може да представлява интерес за вас.

Универсален и удобен колан за интервенция за войници

Този камуфлажен военен колан, чийто размер се регулира с помощта на закопчалка с кукичка, се адаптира към всички морфологии, като по този начин подхожда на всички войници. Дебелината му е 50 мм и е съвместим с други комфортни аксесоари на марката (референтни номера 86417 и 200737, наред с други). Следователно бойците ще могат да се възползват от неговата ергономичност на всички видове терени, за да изпълняват успешно мисията си, оборудвани с екипировка, която няма да им пречи по време на различни интервенции в театрите на операциите.

Военнослужещите имат право на качествен продукт

T.O.E. Design® е марката, която стои зад дизайна на този камуфлажен военен колан. Благодарение на този специалист в областта на дизайна на военни излишъци е възможно да се сдобиете с качествен продукт, изработен от първокласни материали.  Тактическият колан tactical belt се предлага в няколко размера и може да се регулира според нуждите и интервенциите, поради което е приятен за носене по време на всички видове мисии.

cordura duraflex

Функции:

  • Технология Cordura®

  • Доставя се без аксесоари

  • Ширината му е 50 мм

  • Adjustable

  • Duraflex® technology for the 3-point anti-tear safety buckle

  • Налични са 5 размера

Военен камуфлажен 3-точков колан
Военен камуфлажен 3-точков колан

41.00лв.

41.00лв.