Военен компас Луминисцентна хилядна Сиера 6400360

42.00лв.

Марка : ORIENTSPORT
Военният компас Millième е основен аксесоар за ориентиране и определяне на курса в екстремни условия.

Изберете вашия размер и цвят на страницата за плащане

Военен компас Луминисцентна хилядна Сиера 6400360

Бойците могат да разчитат само на своята подготовка и оборудване, за да се ориентират и да се придвижват в полеви условия. Хилядният военен компас е важен аксесоар, за да можете да се ориентирате и да определяте курса си в екстремни условия.

Откриване на посоката с хиляден военен компас

Преминаването на мисия без подходящо оборудване може да предизвика безпокойство. Това е така, без да разчитате на хилядния военен компас, за да намерите пътя си насред гората, в планината или в пустинята. Какъвто и да е теренът, бойците и силите за специална намеса ще могат да използват аксесоара, за да се ориентират и да се придвижват бързо и безопасно. Ергономичното оборудване с маслена баня и въртяща се капсула има много предимства, като например двойна градация на 360 градуса и 6400 хилядни за по-голяма точност.

Този увеличаващ компас ще ви бъде полезен и по време на обучението по топография.

Намерете пътя си в северното полукълбо

Специално предназначен за използване при операции в северното полукълбо, военният компас е точен и лесен за разчитане. Военнослужещите ще могат да го използват, за да се локализират за броени минути, тъй като иглата има голяма стабилност, което улеснява прицелването, при всякакви условия, дори в екстремна и враждебна среда. Нещо повече, неплъзгащата се гумена капачка е изключително пластична. Пластините с мащаби 1/25000th UTM GPS и 1/50000th принос към остротата на обекта.

Предимствата на светещия модел Sierra 6400360 на Orientsport

Военният компас 1/1000 от Orientsport е създаден, за да отговори на очакванията на въоръжените сили. Войниците, туристите, ентусиастите, които се занимават с оцеляване, служителите на правоприлагащите органи, алпийските ловци и частните агенти ще намерят лупата и шаблоните за триъгълник и кръг за много практични, тъй като те ви позволяват да отбележите позицията си, както и дестинацията на картата. Освен това е лесно да начертаете маршрут с пълна увереност.

Surplus-Militaire предлага индивидуални аксесоари

За да намерите оборудване за оцеляване и лична защита, просто посетете магазина на сайта. В него има категория “ Бивак „, която включва водоустойчиви писалки, държачи за карти, спални чували, оборудване за готвене, военни брезенти и контейнери, за да можете да тръгнете на мисия възможно най-добре подготвени.

Функции:

  •  Водоустойчив по стандарт IPX-7, водоустойчив на дълбочина до 1 м и то за период от 30 минути

  • 40 g

  • 11 / 6,2 cm

  • 2 години гаранция

Военен компас Луминисцентна хилядна Сиера 6400360
Военен компас Луминисцентна хилядна Сиера 6400360

42.00лв.

42.00лв.